ZlyDzien Posted March 16, 2014 Report post Posted March 16, 2014 hmm za 2 dni wyłączają AH więc gold już do niczego mi się nie przyda ;) wlasnie ze sie przyda, bo mystic sie ceni a craft tez swoje kosztuje. masz wiecej zlota = masz spokoj na dluzej. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
g00dMan Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Na razie dodatku nie planuje kupić więc mistyczki jeszcze długo nie spotkam ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Dodatek najtaniej na allegro za 100zł czy gdzieś można wyrwać za mniejszą kwotę w necie ? ;> Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aerial Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 (edited) taniej raczej nie kupisz no i to co było po 99zl to wersja pudełkowa (trzeba doliczyć wysyłkę) keya za równe 100 nie widziałem nigdzie Edited March 17, 2014 by aerial Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Zawsze się można dogadać żeby klucz przepisali na maila a pudło do kosza, bo na nim mi nie zależy. ;> W tej chwili są po ~106zł na allegro także pewnie takie coś łyknę. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kelcior Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 (edited) Ja bralem w RTV Euro AGD, 119 z kurierem gratis. Edit: http://www.euro.com.pl/gry-pc/blizzard-diablo-iii-reaper-of-souls-pc.bhtml?from=ceneo&p=119.00&cr=0#opis Zawsze się można dogadać żeby klucz przepisali na maila a pudło do kosza, bo na nim mi nie zależy. ;> W tej chwili są po ~106zł na allegro także pewnie takie coś łyknę. A w razie problemow co wyslesz supportowi jesli poprosza o skan klucza? Edited March 17, 2014 by kelcior Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Zeskanuje swój tyłek i podziękuję, że uwolnili mnie od nałogu. ;> A tak serio to pewnie też boxa wezmę z empiku, który mam obok siebie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
slavok Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Czy jak teraz sobie zakupie DIII na konsole to moja postać z PC będzie dostępna na konsoli czy trzeba łupać od początku?Drugie pytanie, czy grając na konsoli łupię z PCtowcami czy tylko z tymi co grają na konsolach? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
HeatheN Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Nie NIe 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
slavok Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Dzięki, troszkę kicha. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kkNd! Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 warto się zaopatrzyć w jakieś łezki / esencje, czy w dodatku będą nowe materiały do craftu? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Crosis Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Beda nowe. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rafa Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 To co z tymi co teraz mamy? Mam to wywalić, przerobić?.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Crosis Posted March 17, 2014 Report post Posted March 17, 2014 Uzyc, sprzedac na AH poki jeszcze mozesz, wyrzucic... Ja sprzedalem na AH. W crafting teraz bawic sie jest bez sensu, moze w dodatku, a ze AH zamykaja juz za chwile to sprzedalem. Zawsze to kilka groszy wiecej. ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Carno Posted March 19, 2014 Report post Posted March 19, 2014 Ja opłaciłem wczoraj 2xEK zamówione na początku stycznia. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted March 19, 2014 Report post Posted March 19, 2014 A ja chyba zmieniam zdanie i nie kupuje dodatku. Pogralem trochę na nowym patchu i po graniu w bete juz mnie to nudzi. Sent using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aerial Posted March 19, 2014 Report post Posted March 19, 2014 Ja nie zmieniam zdania, i nie kupuję :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ath Posted March 19, 2014 Report post Posted March 19, 2014 Ja nie grałem tysiące godzin i kupuję. :D Kumpel, który też nołlajfił przy tej grze też zrezygnował, wiadomo wszystko się może przejeść w nadmiarze. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
xavier78 Posted March 19, 2014 Report post Posted March 19, 2014 (edited) A ja kupię kupiłem, nawet po to by móc "narzekać" - narzekać i grać :) Bo na dzień dzisiejszy nie mam alternatywy, POE mnie jakoś nie wciąga, a Diablo to Diablo :) Edited March 19, 2014 by xavier78 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
rodzik1981 Posted March 19, 2014 Report post Posted March 19, 2014 Mam pytanko gdzie kupić najtaniej ?:) i czy kalkuluje się region by kupić w $$:D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
marcinq123 Posted March 19, 2014 Report post Posted March 19, 2014 2 strony wcześniej masz dyskusje na temat zakupu diablo 3 na stronie battle.net za 20 dolarów ze zmianą regionu. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
JaffVeyda Posted March 19, 2014 Report post Posted March 19, 2014 Xarven ja dokladnie dlatego tez kupilem.Pogram troche ponarzekam, to nie takie duze pieniadze z drugiej stronu zeby sobie zalowac. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
860lacov Posted March 20, 2014 Report post Posted March 20, 2014 Powiedzcie mi czy w d3 w dowolnym momencie można zacząć grać online i odwrotnie? Zanim coś przestawię to wolę się upewnić żeby nie zaczynać gry od nowa. Dobrze mu się wydaje, że nie jest tak jak w d2 czyli gra otwarta dla postaci "modyfikowanych" i gra zamknięta do normalnego grania? Wysłane przy użyciu Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlyDzien Posted March 20, 2014 Report post Posted March 20, 2014 zawsze grasz online, nie ma trybu off jak w d2. Nie ma tez znaczenia jaka postacia grasz w jakim trybie bo w kazdej chwili mozesz to zmienic (poza hc ofc) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted March 20, 2014 Report post Posted March 20, 2014 Generalnie cały czas grasz online :) Diablo 3 nie ma trybu offline. Różnica jest jedynie taka, że tworząc grę prywatną możesz grać solo (lub z ze znajomymi w trybie drop in/drop out). Podczas gry możesz ją również otworzyć dla dostępu publicznego - wtedy mogą dołączyć osoby wykonujące te samo zadanie. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupek Posted March 20, 2014 Report post Posted March 20, 2014 Melduje, że u mnie już też zakupiony dodatek za $$ na us.battelnecie ;) Pozdrawiam 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
aerial Posted March 20, 2014 Report post Posted March 20, 2014 Ale ten hype przeraża trochę :) Gra blizzarda wychodzi, i zaraz taki ruch wszędzie. Czasem mam wrażenie, że oni by mogli wypuści cokolwiek. Pong blizzarda, i by osiągnęli rekordowe wyniki. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Pwael Posted March 20, 2014 Report post Posted March 20, 2014 Siła marki :) do D3 wrocilo 80% moich znajomych z czasów pierwszych miesięcy po premierze. Mało tego, ja rzygając już runami po A3, ledwo dobilem 40 paragonu. A teraz po patchu i prawie rocznej przerwie dalej biegam radosnie po A3 i odziwo dalej mi sie chce. Mimo ze upgradey nie wypadaja, wydaje sie ze barb jest obecnie slabszy niz inne klasy, latam w grupie i czasem dotkne moba :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
860lacov Posted March 20, 2014 Report post Posted March 20, 2014 (edited) Ja grałem w demo 3 od razu po premierze. Chwilę się rozejrzałem I dałem spokój. Teraz w promocji kupiłem pełną wersję i wczoraj rozpocząłem akt 2. W sumie jest nieźle. Poziomy jak na razie wskazują niespodziewanie szybko (mam aktualnie 33) z tym, że nowych umiejętności prawie nie używam bo te dostępne od początku są wystarczające. Plan mam taki żeby przejść grę solo, a później przełączyć się na grę z innymi. Bez problemu takie coś można zarobić? Wysłane przy użyciu Tapatalk Edited March 20, 2014 by hot_lopez Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupek Posted March 20, 2014 Report post Posted March 20, 2014 Co do hypa to rzeczywiście rośnie. W Blizzie i jego produkcjach można znaleźć wiele wad ale pewnego wysokiego poziomu im odmówić nie można. Też po 43 paragonie dałem sobie na jakiś czas spokój i wróciłem po ostatnim patchu, po to żeby znowu wkręcić się w Diablo. Może i jest ono wtórne, może i tak znudzi się po jakimś czasie z powodu braku end game, ale i tak nie było już od dłuższego czasu żadnej produkcji która wciągnęła by mnie na tak długo. Dlatego nie żałuje tych 120 zł (40 $) za kilkadziesiąt kolejnych godziny odstresowania się po robocie przy dodatku :) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...