Skocz do zawartości
karwal128

Monitor 22" Tani, Dobry 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za porady. Przegapiłem okazję LG l226WTQ za 779zł tanioszka. Brat spał po nocy nie chciałem go budzić żeby się spytać czy kupować, no i dzwonię parę godz. później a monitora już niema :(. No cóż, trudno. Szukałem szukałem i znalazłem ten model za 830zł. Kupiłem piszę do kolesia że ma być czarny. On mi odpowiada że nie mają czarnych bo dostawca jeszcze nie przywiózł (wkurzyłem się z deczka) poleciał w kulki. Zaproponował zmianę na innego ale podziękowałem. Na szczęście jeszcze nie wpłaciłem pieniędzy !. Ponowiłem poszukiwania i niestety monitorek troszkę droższy 870zł, 900zł z przesyłką LG L226WA. Szkoda że podstawka jest koloru białego ;p jakoś przeżyję. Jak przyjdzie to zdam relację ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym brał LG W2252TQ-PF

bardzo dobry monitor i ładny. A za 900zł wyrwiesz go.

Testowałem trochę go i obraz jest bardzo dobry, no i ma super opcje 4:3 w panoramie

no i kolor ma czarny :D

co do końcówek to zwykle oznaczają że różni się małym szczegółem monitor np: w jednym jest DVI a w drugim nie ma

Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monitorek był w sobotę. Wszystko super, jakość obrazu idealna. Chyba w tej cenie na nic lepszego trafić nie mogłem. Niestety na czarnej tapecie zauważyłem bad pixel. Oczywiście jeden telefon i wszystko załatwione. Jak facet wróci z urlopu wysyłam monitor, a on przysyła mi nowy. Podobno sprawdzał czy nie ma BP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi