Bartekiju Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Czesc Chcialbym sie troche zabawic w podkrecanie mojego sprzetu jako ze nie mam w tej dziedzinie tak wielkich osiagniec jak zapewne nie jeden z uzytkownikow tego forum chcialbym sie was poradzic. Jezeli ktos moglby mi podadzic o ile moge podkrecic procek/karte (oczywiscie nie mysle tu o extremalnym podkrecaniu) czego najlepiej do tego uzyc, no i czym sprawdzic stabilnosc podzespolow po o/c bylbym ogromnie wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Czytaj Jezeli ktos moglby mi podadzic o ile moge podkrecic procek/karteNikt Ci tego nie powie, każdy egzemplarz kręci sie inaczej, sam musisz sprawdzic ile dają rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Wszystko masz ładnie opisane w książce do mobo. Mam podobną mobo i u mnie E4600 bez problemu idzie na 2,88 GHz bez podnoszenia napięć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...