aviator Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam, po dłuższych przemyśleniach najprawdopodobniej w poniedziałek zakupię Asus F3SV-AP307C, lecz nie wiem jaka jest najlepsza myszka do notebooka w cenie do 100 zł. liczę na szybką odpowiedź, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Taka sama jak do nie-notebooka, skoro mowimy o przewodowej. Zapraszam do dzialu o myszach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 ale skoro juz temat istnieje http://www.komputronik.pl/Myszki/A4_Tech/p...pelny,id,33204/ ja mam ta od ponad tygodnia i sie niezle sprawuje. Dziala na kazdej powierzchni. Wada to niestety glosne przyciski. Ale ogolnie zdaje egzamin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...