Freerider Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Witam Mam problem z włączeniem funkcji PIP w moim monitorze Samsung T200HD. Posiada on tuner TV. Monitor mam połączony z kartą graficzną przez kabel DVI-DVI. Jak mam uruchomić tą opcje ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Instrukcji obsługi ci nie dali w komplecie ? Z tego co pamiętam to masz na monitorze ten przycisk jak i również na pilocie, a rozmiar i położenie tego drugiego obrazu zmienia się gdzieś głębiej w menu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freerider Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Instrukcji obsługi ci nie dali w komplecie ? Z tego co pamiętam to masz na monitorze ten przycisk jak i również na pilocie, a rozmiar i położenie tego drugiego obrazu zmienia się gdzieś głębiej w menu ;). W instrukcji nigdzie się nie doczytałem jak się włącza. Mam na pilocie przycisk PIP. Gdy go naciskam podczas PC to pisze "niedostępna", gdy oglądam TV jest tak samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...