adiksw Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) Szukam tunera TV pod ExpressCard do mojego Compala JFL92. Chce żeby odbierał prawidłowo kanały z kablówki ale także z nadajników naziemnych - chodzi mi o to że taką zwykłą antenę żeby można było do niego podłączyć. Bardzo mile widziane będzie gdy w zestawie już będzie jakaś antena. No i radio też by się przydało. Do tego nagrywanie, najlepiej sprzętowa kompresja. Myślę nad AVerMedia AVerTV Hybrid Express Slim LINK Plusem jest to że jest mała ale minusem że trzeba używać przejściówek: Z tego co czytam to ona spełni moje wymagania które napisałem powyżej, tylko nie bardzo się na tym znam i proszę o radę czy na pewno spełni. I może jeszcze jakieś propozycje? Co do ceny to tak koło 200zł. System operacyjny to Vista x64. EDIT: Dość poważną wadą jest to że nie ma pilota, gdyby nie to kupił bym ją, a tak to poszukam jeszcze czegoś z pilotem. EDIT2: Kupię chyba jednak AVerTV Hybrid Volar HX bo ma chyba wszystko czego potrzebuję (tylko że wolał bym na EC ale trudno) LINK Edytowane 29 Czerwca 2008 przez adiksw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 (edytowane) przez jakis czas mialem i uzywalem Avermedia TV E-501 Cardbus Plus PCMCIA, ogolnie bardzo dobry tuner, faktem jest ze uzywalem go na starociu IBM T23 i tuner ten sie spisywal doskonale, nie obciazajac tak bardzo komputera jak inne podobne tunery na USB, obecnie nie posiadam bo sprzedalem go wraz z komputerem, ale jesli mialbym ponownie kupic taki to bylby to chyba ten sam model, ogolnie bezproblemowa praca i dobre oprogramowanie Edytowane 29 Czerwca 2008 przez xantype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...