Skocz do zawartości
reedss

Acer Travelmate 7520, Problemy.

Rekomendowane odpowiedzi

No więc tak wczoraj nie wiem dlaczego ładowała mi sie vista i potem czary ekran i nic, z tego powodu, że nie mam płyty z vista nie wiem dlaczego nie ma w zestawie zainstalowałem Wina XP i teraz nie wiem czy miałem viste 64 bity czy 32 bity bo na naklejce z keyem nic nie pisze, teraz moje pytanie gdzie znajde wszystkie sterowniki do tego acera i karty graficznej bo jak instaluje na xp stery to zamiast radeona X1250, pokazuje ze mam radeona 1200 Series. Bardzo prosze o wszelaką pomoc. !!

Proc w tym lapie to AMD Turion 64 x2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc tak wczoraj nie wiem dlaczego ładowała mi sie vista i potem czary ekran i nic, z tego powodu, że nie mam płyty z vista nie wiem dlaczego nie ma w zestawie zainstalowałem Wina XP i teraz nie wiem czy miałem viste 64 bity czy 32 bity bo na naklejce z keyem nic nie pisze, teraz moje pytanie gdzie znajde wszystkie sterowniki do tego acera i karty graficznej bo jak instaluje na xp stery to zamiast radeona X1250, pokazuje ze mam radeona 1200 Series. Bardzo prosze o wszelaką pomoc. !!

Proc w tym lapie to AMD Turion 64 x2

Sterowniki do Acera TravelMate 7520 :

http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_7520.html

A Viste to miałeś na 100% 32bity i była (lub jest) na ukrytej partycji. Do odzyskiwanie windy z ukrytej partycji jest recowery poprzez wciskanie F11 przed ładowaniem systemu , o ile się nie myle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi