_Ran'dall_ Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 tez racja , zawsze sie zastanawiam po co tacy ludzie zakladaja tematy chodz i tak swojego zdania nie zmienia ale na bezczela sie pytaja o rade a maja ja gleboko w du** <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeqs Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 A mam jeszcze pytanie, czy jak zamówie np. na komputroniku zestaw jaki chce tzn złoże sobie, to czy wszystkie pudełka itd od każdego podzespołu też przyślą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Powinni przysłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeqs Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 A czy ktoś kupywał w ten sposób i mógłby powiedzieć czy przyślą ? bo w konfiguratorze na komputroniku jest funkcja że albo przyślą wszystkie częsci odzielnie albo zamontują gotowy zestaw i właśnie tu kwi problem, czy jak wezme żeby zmontowali te wszystkie częsci to czy pudełka także przyślą. I bardzo bym prosił kogoś kto wie na 100% czy pudełka też przyślą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeqs Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Tak sobie myślałem jeszcze o tym zestawie i o tym co mówiliście a co sądzicie o tym Płyta główna Asus Maximus Formula Intel X38 Procesor Intel Core2 Duo E8400 3,00GHz (S775) BOX Pamięć RAM 2 x GoodRam DDR2 2 x 1GB 1066MHz PRO Karta graficzna 2 x Radeon 4870 Asus 512MB 2xDVI (PCI-E) Obudowa Thermaltake Kandalf Black z wentylatorem 250 mm Dysk twardy IDE/SATA Seagate 500 GB Barracuda ES.2 (32MB, Serial ATA II) Zasilacz Be-quiet Straight Power BQT E5-700W Napędy optyczne Plextor DVD+/-RW PX-800A BOX white / black Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 myślę że lepszym wyborem byłby DFI LanParty LT X48 Heatpipe Samsung 640GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F1 OCZ 4GB (2x2GB) PC1066 CL5 Reaper EPP i ta buda mnie zastanawia bo nie znalazłem z wiatrakami 250mm , ale skoro chcesz już dawać za budę 600zł to lepiej kup Antec Gamer Twelve Hundred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeqs Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) a karty graficzne ? PS. a jeśli chodzi o ramy to konkretnie to o te ? OCZ Technology 2x 2GB DDR2 1066MHz Platinium EPP CL5-5-5 Edytowane 7 Lipca 2008 przez jeeqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) A co niby z tymi kartami graficznymi nie tak , wybiera się najtańsze bo jeszcze wszystkie modele są referencyjne ,tak że mogą być asusy , dobre tak jak każde inne. Platinum to nie Reaper http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/Pami...y,id,52759,s,1/ ale tak naprawdę darowałbym sobie 1066 i kupił jakieś 800 od mushkina(np EM) , oczywiście reapery są lepsze jednak nie jest to jakaś kolosalna różnica. Edytowane 7 Lipca 2008 przez BLiT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeqs Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 zestaw zamówiony, temat może być juz do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...