qans Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Z dnia na dzien natrafilem na problem :S Grajac w CoDa4 co jakis czas(nieregularnie) fpsy spadaja nawet do 25 na 2-4 skeundy o-0. Problem pojawil sie nagle. Wyglada mi to na problem z pamiecia(cos zajmuje sie punkbusterem czy co(o0), nie wydaje mi sie ze cos sie przegrzewa bo 1) nie dawno czyscilem procka i karte 2) nie powinno sie przegrzewac z zsasady >:D. Czy jest jakis program ktory moglby monitorowac co sie dzieje podczas grania?:S Jakis program dzieki ktoremu moge obadac temp karty? (nTune sie zwiesza przy odpaleniu go O_o) Problem wystepuje tylko podczas grania w coda, reinstal nie pomaga Jezeli temat znajduje sie w zlym dziale, uprzejmie prosze o przeniesienie go do odpowiedniego. moj komp: -asus a8n32 -athlon 4000 -gforce 7600gt -2 giga ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 1. Masz temat o CoD4 w dziale Gry 2. ..ale jak juz zauwazyles wielce prawdopodobne jest to ze punkbuster robi takie spadki. Musisz przejzec temat o CoDzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 miałem tak wczoraj na 1 serwie, wyglądało jakby a) karta się przegrzewała, b) karta miała za mało papu po zmianie serwera objawy ustąpiły, więc zwalam winę na serwery, PB, i na nowy patch do cod4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...