BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 http://www.servus.at/DNS/tele/ KILL THEM ALL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no po prostu cute :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 http://www.servus.at/DNS/tele/ KILL THEM ALL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 malo miskoff do zabicia ale daje rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 hehehehe zawsze chcialem to im zrobic :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 big LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 eeeee tam :lol: nie ma to jak podpalanie pluszowej zabawki teletubisia - polewka na maxa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ale jedno jest pewne - ta muzyczka ... WQRWIA MNIE !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ale jedno jest pewne - ta muzyczka ... WQRWIA MNIE !!!!!!!ech Sadam ciebie wszystko wqurwia (a Bush szczegolnie) :wink: :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jak dla mnie za malo krwi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 zabilem wszsytkie i odkurzacz tez wykonczylem :PPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Eeee, zepsułem słońce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ale jedno jest pewne - ta muzyczka ... WQRWIA MNIE !!!!!!!ech Sadam ciebie wszystko wqurwia (a Bush szczegolnie) :wink: :P :lol:JASNE !!! 8) Szczególnie qmpel na tym forum, co ma Bush'a jako avatara :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja ci dam Busha na forum :) :!: Chcesz wojny :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja ci dam Busha na forum :) :!: Chcesz wojny :?: :twisted: Nie na tym forum 8) Lepij puć na plac i tam sobie sparing zrobimy :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 fajne teletubisie górom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Za malo tubisiow, nie jest 3D, nie ma akceleracji, niedopracowana grafika, jest tylko jeden level i nie ma multiplayera. Daje 3 na 10 pkt. Cala giere uratowala wybijajaca sie ponad inne gry muzyka.Sluchanie tego to naprawde cudowne przezycie. Moje glosniki sa w Tokio, jakby ktos szukal :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 fajne, tylko mało ambitne... przydałoby się wjencej tubiśuf... ale pomysł 1 klasa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja ci dam Busha na forum :) :!: Chcesz wojny :?: :twisted: Nie na tym forum 8) Lepij puć na plac i tam sobie sparing zrobimy :twisted: :DHahaha ty nie wiesz BLANTMEN chyba z kim chcesz zacząć :) Przecież wiesz że i tak nie masz szans :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Doobre!! Ale malo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Doobre!! Ale malo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Hm gierka głupia :D Chyba przez ta muzyczkę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja ci dam Busha na forum :) :!: Chcesz wojny :?: :twisted: Nie na tym forum 8) Lepij puć na plac i tam sobie sparing zrobimy :twisted: :DHahaha ty nie wiesz BLANTMEN chyba z kim chcesz zacząć :) Przecież wiesz że i tak nie masz szans :)Waga ciężka vs. piórkowa :lol: Ciekawe kto wygra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Hm gierka głupia :D Chyba przez ta muzyczkę :?A muzyczka jeszcze po niemiecku :? Ciekawe jak by było po japońsku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 fajne ale troche ich malo no i gdzie krew heheheheheheh:) :) no a muzyczka to troche denerwujaca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 :lol: super gierka ale nie ma to jak wysadzic pluszowego teletubisia petardą :twisted: (jako sponsor teletubisia ...siostra...) razem z kolegami .Jak strzelałem to mi poźniej słonce sie zepsuło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jezu... oglądaliście kiedys ten badziew...?? kiedys miałem zostać z taką małą <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarą która kocha teletubisie i właśnie leciały w tv wiec byłem zmuszony... odziwo nieźle zalewałem... ale nie z filmu tylko z jego badziewności.... JAK LUDZIE MOGA ROBIĆ TAKIE DEBILSTWA 8O :?: zonk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja ci dam Busha na forum :) :!: Chcesz wojny :?: :twisted: Nie na tym forum 8) Lepij puć na plac i tam sobie sparing zrobimy :twisted: :DHahaha ty nie wiesz BLANTMEN chyba z kim chcesz zacząć :) Przecież wiesz że i tak nie masz szans :)Waga ciężka vs. piórkowa :lol: Ciekawe kto wygra :lol:Ja ci powiem kto wygra - wygra koleś co będzie w rozpadających się lekko adidaskach, wygodniutkim dresiku, wygolony prawie na łyso (aerodynamika :) ). Jednym słowem ja :twisted: A jak nie chcesz dostawac, to zagrajmy w basketa 1v1 :twisted: Jest jeszcze trzecia możliwość. JA wystawiam amerykańców a ty tam swoich arabów talibów czy h** wie co tam masz, a my se bedziemy nawijac jakies laski na czatach podczas gdy oni zalatwia za nas robote :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja ci dam Busha na forum :) :!: Chcesz wojny :?: :twisted: Nie na tym forum 8) Lepij puć na plac i tam sobie sparing zrobimy :twisted: :DHahaha ty nie wiesz BLANTMEN chyba z kim chcesz zacząć :) Przecież wiesz że i tak nie masz szans :)Waga ciężka vs. piórkowa :lol: Ciekawe kto wygra :lol:Ja ci powiem kto wygra - wygra koleś co będzie w rozpadających się lekko adidaskach, wygodniutkim dresiku, wygolony prawie na łyso (aerodynamika :) ). Jednym słowem ja :twisted: A jak nie chcesz dostawac, to zagrajmy w basketa 1v1 :twisted: Jest jeszcze trzecia możliwość. JA wystawiam amerykańców a ty tam swoich arabów talibów czy h** wie co tam masz, a my se bedziemy nawijac jakies laski na czatach podczas gdy oni zalatwia za nas robote :lol: Wiesz co zrobimy ... podpiszmy traktat pokojowy :) Może nasi prawdziwi odpowiednicy pójdą w nasze ślady ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 OKej :) Jezdem za. Podpisujemy traktak pokojowy. Ku chwale ojczyzny :!: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...