seboltg Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam szukam karty graficznej do 500zl Co sadzicie o : Inno3d GeForce 8800 GTS 512MB DDR3 PCI-E BOX http://www.agito.pl/seria_8/inno3d_geforce...168.327357.html Gigabyte GeForce 8800 GT Zalman 512MB DDR3 PCI-E BOX http://www.agito.pl/seria_8/gigabyte_gefor...168.327131.html MSI GeForce 8800 GT OC 512MB DDR3 PCI-E BOX http://www.agito.pl/seria_8/msi_geforce_88...168.326212.html Chodzi mi o karte do grania w crysisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie lepiej Radeon HD4850? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Na pewno lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboltg Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Czyli dozbierac do Radeona HD4850 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jeśli możesz dozbierać to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Co tu zbierać, radki chodzą mniej więcej 500 kilkanaście złotych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboltg Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Radeon sie ponoc bardzo grzeje.. moze doradzicie jakies chlodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ustaw wentyl na 60%, to temperatury spadną. Można jednak zainstalować Accelero S1 + 120mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Radeon sie ponoc bardzo grzeje.. moze doradzicie jakies chlodzenie?Jeśli tyle się grzeje to znaczy że ATI wie że tyle mu nie zaszkodzi, co tu się przejmować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 i dlatego lubie to forum, bez sciemy i to co dobre... dobrze doradzacie :D pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikouaK Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 4850<500PLNuf B-) jeszcze wczoraj cena była jakieś 498... ja też się czaję na 4850, ale chyba zacisnę zęby jeszcze mocniej i poczekam jeszcze z tydzień, dwa, bo przy takim tempie spadku cen, to szybko w pięciu stówkach z hakiem zmieści się jeszcze jakieś fajne chłodzenie ;) Ale zdecydowanie 4850 rulez za taką kasę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 4850<500PLNuf B-) jeszcze wczoraj cena była jakieś 498... ja też się czaję na 4850, ale chyba zacisnę zęby jeszcze mocniej i poczekam jeszcze z tydzień, dwa, bo przy takim tempie spadku cen, to szybko w pięciu stówkach z hakiem zmieści się jeszcze jakieś fajne chłodzenie ;) Ale zdecydowanie 4850 rulez za taką kasę no jak zamowisz w tym sklepie to na gwiazdke karta pewnie otrzymasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ulubiony 'słynie' z tego, że kupują tam sprzęt za twoje pieniądze, bo nie mają go na stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikouaK Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 znam opinie o tym sklepie, ale moja bieżąca maszyna pochodzi w 75% stamtąd i zamówiony sprzęt odebrałem po 2 dniach od zamówienia... było to jakiś czas temu i mieli wtedy jeszcze sporo mniej towaru w ofercie, więc nie wiem, jak jest teraz, ale cały ten sklep chyba działa na zasadzie 'nie posiadania całego towaru na stanie', tylko stałej współpracy z dostawcami nie wydaje mi się jednak, żeby miało być aż tak hardkorowo, że zamawiają towar dopiero w momencie, kiedy mają kasę na koncie... przy 4850 jest status 'dostępny', a w ogóle, to zawsze można zadzwonić i się dopytać :) ja na 100% tak zrobię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_91 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) http://www.pixmania.com/pl/pl/1304949/art/...p;CodePromo=oui hd4850 za 484zl+koszty dostawy od 33zl Edytowane 30 Czerwca 2008 przez tom_91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikouaK Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 nice! ciekawe tylko co oznacza stan "w zaopatrzeniu"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 siemka, podlacze sie do tematu:) mam pytanie odnosnie gf 9600gt, lepiej brac od galaxy czy palita? kumpel sie mnei pyta a ja ostatnio nie w temacie i szczerz emowiac nie wiem co mu powiedziec, czy lepiej cos innego? widze ze tu polecaliscie radka, ale ziomek sie sparzyl juz na radkach, hehe tka jak ja z reszta. z gory dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=12880 Tutaj radek jeszcze tanszy, a wysyłka 1zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 znam opinie o tym sklepie, ale moja bieżąca maszyna pochodzi w 75% stamtąd i zamówiony sprzęt odebrałem po 2 dniach od zamówienia...hihi, a pozostałe 25% też stamtąd tylko nie mieli od ręki :-D żarty żartami ale ulubiony to rzeczywiście ciut niewypał. Nie problem dać najniższą cenę kiedy realizacja sprzedaży odbędzie się za dwa miesiące :-) (dla niewtajemniczonych powiem, że to sporo czasu na znaleznienie najtańszego źródła, poza tym sprzęt szybko tanieje i w takim wypadku w normalnym sklepie po 2 mies. można kupic taniej :-) A wracając do karty to tak jak koledzy mówią 4850 rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 O tak radek HD4850 jak najbardziej ,lecz nie od Gigabite... Weź lepiej Asusa lub Sapphire... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 odnośnie pytania o 9600GT: polecam GALAXY GeForce 9600GT 512MB DDR3/256bit TV/DVI PCI-E (Cooler Master Exclusive)(1,0ns)(675/2000) bardzo dobra karta. i za nie duze pieniadze:) pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikouaK Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) O tak radek HD4850 jak najbardziej ,lecz nie od Gigabite... Weź lepiej Asusa lub Sapphire... czemu? naklejka ładniejsza? przecież w tej chwili tylko tym się różnią... a może się mylę? btw, mam w tej chwili już drugiego GFa Gigabyte'a i absolutnie nie mam na co narzekać wcześniej miałem 6600GT, teraz 7600GT, obie chłodzone pasywnie, obie tip-top http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=12880 Tutaj radek jeszcze tanszy, a wysyłka 1zł. niestety ta karta nie jest objęta promocją transportową ale wysyłka 15/20 zeta, więc i tak nieźle Edytowane 1 Lipca 2008 przez MikouaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Hmm... Z tego co słyszałem Gigabyte Radeon HD 4850 ma obniżone zegary. To prawda ? Jeśli nie to najmocniej przepraszam! btw, mam w tej chwili już drugiego GFa Gigabyte'a i absolutnie nie mam na co narzekaćRozmowa toczy się o Radeonia a ty Mówisz że masz GeForce... Edytowane 1 Lipca 2008 przez goru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Czytanie ze zrozumieniem zdane na 2 z minusem, co? :) Gigabyte ma ponoć obniżone taktowanie pamięci z 2000MHz na 1800MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikouaK Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Rozmowa toczy się o Radeonia a ty Mówisz że masz GeForce... Hmm... Z tego co słyszałem Gigabyte Radeon HD 4850 ma obniżone zegary. To prawda ? Jeśli nie to najmocniej przepraszam! Wydawało mi się, że ogólnie dyskredytujesz Gigabyte'a. Z radkami nie miałem jeszcze do czynienia. Tak jak napisałem, mogłem się mylić, bo nie miałem czasu sprawdzić. Już sprawdziłem, rzeczywiście Gigabyte'y mają niżej taktowane pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 niestety ta karta nie jest objęta promocją transportową ale wysyłka 15/20 zeta, więc i tak nieźle Faktycznie, ta ikona po prawej jest wbudowana "na stałe" w serwis, sorry za wprowadzenie w błąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Wydawało mi się, że ogólnie dyskredytujesz Gigabyte'a. Z radkami nie miałem jeszcze do czynienia. Tak jak napisałem, mogłem się mylić, bo nie miałem czasu sprawdzić. Już sprawdziłem, rzeczywiście Gigabyte'y mają niżej taktowane pamięci. Nie, nie mam nic do Gigabyte. :wink: Chodziło mi właśnie o te zegary, które są niewiadomo czemu zmniejszone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikouaK Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Zupełnie bez sensu, a rozchodzi się to, jak świeże bułeczki... A wracając do tematu, to w tej chwili najtaniej 4850 można dostać Power Color (Gral, Allegro) i Sapphire (Pixmania). Jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości, czy się opłaca, to proponuję ..:: fajny teścik ::.. Zastanawiałem się nad zestawem 4850+Thermalright, ale zdecydowanie skłaniam się ku opcji z Fridgem; ponad 500PLN... ale jeżeli rzeczywiście da radę bez wentyla z nominalnym taktowaniem, to cisza jest warta te 70-80 zeta ponad budżet, choć upgrade coolera jest całkowicie opcjonalny :wink: Edytowane 2 Lipca 2008 przez MikouaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 No wlasnie nie wiadomo bo wiele osob w temacie o 4850/4870 twierdzi ze ich gigabyte maja normalne taktowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 No wlasnie nie wiadomo bo wiele osob w temacie o 4850/4870 twierdzi ze ich gigabyte maja normalne taktowania :)Ech... to ja już nie wiem jak to jest... Co do radeonka. Czym się różni PowerColor od np. Sapphire ? Poza ceną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...