Y4KU3 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Co do radeonka. Czym się różni PowerColor od np. Sapphire ? Poza ceną ;)Pudełkiem i naklejką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikouaK Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 No i dodatkami. Rożny soft oprócz sterów i różne gadżety. Sam Sapphire ma 2 wersje BOX'ów, w wersji full dorzucają nawet 2-gigowego pendrive'a :) Asus ma dodatkowo gwarancję o rok dłuższą niż cała reszta (3 lata), a w najbardziej wypasionej wersji box ma jakieś etui na cd, cy cuś w ten deseń. Do PowerColora dokładają Cyberlink iClone 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 A to dobrze że tylko tym, bo mam Sapphire i mam Pendriva od niego. Całkiem całkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 W ESC.pl jest HD 4850 PowerColor za 479 zł . A co do Gigabyte i obniżonych taktów to ponoć pomyłka hurtowni , a sama ma nominalne 2 000 mhz na pamięciach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Nalepka i zawartoscia pudelka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikouaK Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 A co do Gigabyte i obniżonych taktów to ponoć pomyłka hurtowni , a sama ma nominalne 2 000 mhz na pamięciach . no to niezła wtopa :blink: pół Polski myśli, że ta karta jest niżej taktowana... jak znajdę chwilę, to bardziej się zagłębię w temat, bo to ciekawostka ja się wczoraj zaopatrzyłem w Asusa, niestety nie udało mi się odpalić złoma z nową kartą <_< ładowanie XPka kończy się na ekranie z logo i mieleniu paskiem postępu w nieskończoność... (zarówno na starym systemie, z którego wydłubałem stery nvidii, jak i na czystej instalce XP na drugim hdd) w trybie awaryjnym wstaje... Gdyby objawy nie były takie kosmiczne, to stawiałbym na niewydolność Chiefa 400W, ale cholera wie... Zaraz się przytulę do googlasów w tej kwestii, a jak nic się nie urodzi, to chyba będzie nowy wątek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Skoro to pomyłka Hurtowni to lipa :< zawsze bym troszke kaski zaoszczędził, ale mam Sapphire i się ciesze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...