Skocz do zawartości
demisen

Z Czego Wykonać Budę Na Dysk + Flop ?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli ma być adapter to wiadomo, że chodzi o 3,5. IMO zabawa z plexa + szyny + kątownik, ewentualnie gięcie blachy i spawanie - do tego potrzeba trochę narzędzi, możesz też zrobić z samych kątowników i płaskowników z gotowymi otworami + garść śrubek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z czego bądź...

No, odpowiedź jak najbardziej trafna ;)

A dla amatorów dzikich kształtów - ostatnio odkryłem sam możliwości maty szklanej + klejów epoksydowych =)

Tak z ciekawości - co przemawia "za" wkładaniem do tego flopa? :> W roku 2008? Bo jak padnie niepodważalny argument to ta informacja mnie osobiście się nawet przyda... Ale więcej nie powiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory, że w tym temacie, ale nie ma sensu zakładać nowego, ktoś wie może co to za materiał (tej płyty) albo materiał typopodobny, ponieważ potrzebuje czegoś takiego, a nie wiem co to i gdzie miałbym to kupić:

Dołączona grafika

Edytowane przez Narmer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory, że w tym temacie, ale nie ma sensu zakładać nowego, ktoś wie może co to za materiał (tej płyty) albo materiał typopodobny, ponieważ potrzebuje czegoś takiego, a nie wiem co to i gdzie miałbym to kupić:

http://www.overclocking.es/almacen/Dacosa%20bs/1.jpg

DIBOND :wink:

Dołączona grafika

Edytowane przez Maniakalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALUMINIOWE PŁYTY KOMPOZYTOWE

tak mi sie wydaje :lol2:

kiedyś miałem tego trochę, ale to było dawno może bym kawałek jeszcze znalazł

Gdzie takie coś można dostać i ile to kosztuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi