demisen Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Potrzebuję zrobić małą obudowę i zmieścić w niej: - dysk sata - flop na usb - adapter sata - > notebook Z czego najlepiej to wykonać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 z czego bądź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tak jak napisał pełzak - możesz nawet z kartonu. Dysk jaki duży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Jeżeli ma być adapter to wiadomo, że chodzi o 3,5. IMO zabawa z plexa + szyny + kątownik, ewentualnie gięcie blachy i spawanie - do tego potrzeba trochę narzędzi, możesz też zrobić z samych kątowników i płaskowników z gotowymi otworami + garść śrubek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 z czego bądź...No, odpowiedź jak najbardziej trafna ;) A dla amatorów dzikich kształtów - ostatnio odkryłem sam możliwości maty szklanej + klejów epoksydowych =) Tak z ciekawości - co przemawia "za" wkładaniem do tego flopa? :> W roku 2008? Bo jak padnie niepodważalny argument to ta informacja mnie osobiście się nawet przyda... Ale więcej nie powiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Sory, że w tym temacie, ale nie ma sensu zakładać nowego, ktoś wie może co to za materiał (tej płyty) albo materiał typopodobny, ponieważ potrzebuje czegoś takiego, a nie wiem co to i gdzie miałbym to kupić: Edytowane 4 Lipca 2008 przez Narmer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix6814 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 ALUMINIOWE PŁYTY KOMPOZYTOWE tak mi sie wydaje :lol2: kiedyś miałem tego trochę, ale to było dawno może bym kawałek jeszcze znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 manikalny z tego czegoś robił w swoim czasie backplate i zapinki to dowiedz się co to za zwierz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 (edytowane) Sory, że w tym temacie, ale nie ma sensu zakładać nowego, ktoś wie może co to za materiał (tej płyty) albo materiał typopodobny, ponieważ potrzebuje czegoś takiego, a nie wiem co to i gdzie miałbym to kupić: http://www.overclocking.es/almacen/Dacosa%20bs/1.jpg DIBOND :wink: Edytowane 6 Lipca 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 ALUMINIOWE PŁYTY KOMPOZYTOWE tak mi sie wydaje :lol2: kiedyś miałem tego trochę, ale to było dawno może bym kawałek jeszcze znalazł Gdzie takie coś można dostać i ile to kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Najlepsze jest aluminium do dobrze odprowadza ciepło a najgorsze jest w tym pleksi. Ale obudowa ma przecież wyglądać do pleksi można zastosować zawsze wydajniejsze chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...