Wyspa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Zniechęcony kolejnym nieudanym zakupem postanowiłem założyć temat dla przede wszystkim graczy komputerowych. Problem polega na tym iż gdy gram w gry typu gta3 czy colin mcrally 2005 i naciskam jednocześnie strzałke do przodu oraz w lewo i wcisne w tym momencie spacje (hamulec) to spacja nie reaguje i samochód nie hamuje. Zauwazyłem nawet ze wiele osób w internecie również na to się skarży. Dlatego chciałem zrobic spis felernych klawiatur ktore mają ten upierdliwy błąd. Jezeli ktos również ma taki problem niech napisze jaką ma klawiature, a jezeli ktos jest wolny od tego problemu niech sie pochwali jaką klawiature warto kupic :rolleyes: Jak to przetestowac klawiature: 1 sposób: -nacisnij jednoczesnie strzałke do przodu i w lewo a nastepnie spacje i przytrzymaj te klawisze przez kilka sekund -> jezeli uslyszysz pipczenie po chwili to znaczy ze klawiatura jest felerna! (sprawdz kombinacje prosto + prawo a pozniej spacja i powinno byc dobrze ale lewa strzałka szwankuje) 2 sposób (dla 100% pewnosci) -odpalasz gre typu gta3 czy colin mcrally 2005 i robisz to samo co w sposobie nr 1 i jezeli samochów nie hamuje przy jednoczesnym wcisnięciu do przodu i w lewo to znaczy ze klawa jest felerna! -mozna rozniez odpalic gre np quake 3 i gdy naciska sie ^ + > i wcisnie sie spacje to nastąpi podskok ( :D ) , ( a jak sie wcisnie ^ + < + spacja (musi to byc skok ustawiony) to wtedy nie nastąpi podskok i klawa jest szajsem ;) Jakby co to kiedys miałem dobrą klawe ale sie zepsuła (niestety!) i nie pamietam jaka to była :( Spis felernych klawiatur: -Logitech Ultra-Flat Keyboard retail USB/PS2 (posiadam ją) -TRACER SILENT TRK-18S Silver PS/2 (posiadam ją) -trk 3clp impact extended (kolegi) Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Wyspa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja mam Logitech UltraX i gram w CS 1.6 i nie mam problemu z blokowaniem klawy. Przód + Skok + Kucanie i działa. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyspa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) ale nie... mi chodzi o strzałka do przodu + jednoczesnie w lewo! + np spacja! spróbuj tak! mi np działa w soldier of fortune 2 (fpp) przód + alt + spacja ale juz do tyłu + alt + spacja nie działa jest PIP PIP PIP! :> Edytowane 30 Czerwca 2008 przez Wyspa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Klawiatury-my...lawiszy/233882/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...