KLeo Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Witam jakie pamięci polecacie bo moje wilki 2x256 333 powyżej fsb 180 wywalają się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jezeli masz pelno kasy to kupuj rimmy :> a jak masz mniej to geil'e 433 a jak mniej to geil'a 400 z tego co wyczytalem sa bardzo dobre, niestety sam nie mam wiec nei powiem z doswiadczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jakie to pamiatki i jakie maja napiecie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLeo Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ustawiłem im napięcie 2.6 a na kościach pisze RC56D081TA0-27BC-0306 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jaka to firma??? Moje lipne Spectek poszly na 200 ale na napieciu 2,9 Zwieksz napiecie i zobacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLeo Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 firma to wilk electronics s.a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 No to jest zagadka. Bo pamieci sprzedawane przez wilka (nie produkowane) chodza roznie. I mozesz osiagnac na nich wiele albo niec. Ale zeby wycisnac cos wiecej zwieksz napiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jezeli masz pelno kasy to kupuj rimmy :>Rimmy słabo się podkręcaja jak !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 rimmy wcale słabo sie nie kręcą, wręcz przeciwnie ale gościowi chodzi o DDR, ja ci polecam GeIL-e Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLeo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Hmmm geil-e geil-e ale jaki model polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Hmmm geil-e geil-e ale jaki model polecacie?Może najpierw ile masz keszu?? Wtedy bedziemy rozmawiać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 hehe ne podajesz cen przybizonych wiec geil'e :) Choc ja bym wolał kupić hyperx bo tnsze w sumie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lete Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja mam zwykle pamiatki 2x256MB V-Data DDR333, ale... przy fakcie, ze lacznie kosztowaly 2x105 zl + VAT, to biorac pod uwage, iz przy 166Mhz smigaja na timingu 5-2-2-2, to jest to cos... ;) Kupione w sklepie zaopatrujacym sie u dystrybutora Action. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 A propos tych Wilkow. Mam takie 3 szt. Siedza sobie wszystkie na plycie RDA i dzialaja na czestotliwosci 172Mhz 6-2-2-2. Wybrane z partii ok. 50 szt. Reszta byla gorsza. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 bierz 512dddr 400 corsairy!!!kozy sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...