Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Prędzej brał bym Geniusy SW-HF 5005. A jak nie musi być koniecznie 5.1 to któreś Microlaby - zdecydowanie lepsze zarówno od tych pierdziawek Creative, jak i tych Geniusów.

Edytowane przez YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prędzej brał bym Geniusy SW-HF 5005. A jak nie musi być koniecznie 5.1 to któreś Microlaby - zdecydowanie lepsze zarówno od tych pierdziawek Creative, jak i tych Geniusów.

Poszukuje tanich głośników 5.1, ale z niezłą jakością dźwięku. Geniusy raczej tanie nie są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już lepiej weś Logitechy lepsze IMO lepsze od Creativów.

Może doradzisz jakiś model. Ważne, żeby był nie drogi (150 zł max) i oferował przyzwoitą jakość dźwięku.

To może ktoś inny doradzi jakiś tani i dobry model Logitecha?

Edytowane przez Pawello12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz nie dales przedzialu cenowego ;] to ciezko szukac ja ze swojej strony chcialem zakupic glosniki Logitech X-540 albo X-530. Z tym ze te 540 graja ponoc lepiej i mi sie nawet osobiscie bardziej podobaja. Cena 235 zl w proline http://proline.pl/sklep.php?prodid=LOG+970223-0914

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może doradzisz jakiś model. Ważne, żeby był nie drogi (150 zł max) i oferował przyzwoitą jakość dźwięku.

To może ktoś inny doradzi jakiś tani i dobry model Logitecha?

Podawałem że 150 zł to max, ale podam jeszcze raz. Znajdzie się jakiś porządny Logitech w takiej cenie? Edytowane przez Pawello12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podawałem że 150 zł to max, ale podam jeszcze raz. Znajdzie się jakiś porządny Logitech w takiej cenie?

no moj post pisalem w momencie jak ty pisales swoj z cena ;]

za 150 zl to logitecha 5.1 nie kupisz. zreszta malo co jest solidnego w tej cenie. Ten T6100 w komputroniku tez cos za 180 zl byl. jedyne co z logitecha kupisz to X-230 ale to 2.1 (zubozona wersja X-530)

Edytowane przez Bull_Byk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi