fuxmen Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 mam pytanko moja karta śmiga na 280/405 bez arfeaktów z założonymi dzisiaj wielkimi radiatorami na pamięć i dmuchającym wiatrakiem na to(radiatory sam zrobiłem pociołem radiator od athlona, mają chyba z 3 cm wysokości) dalej nie chce iść przy 420 zwiecha o ile zwiękrzyć napięcie na pamięciach i jak aby wytrzymałby przynajmniej 450-500 MHZ :twisted: o chodzenie się nie martwię jak gram to te radiatory są zimne pomóżcie! :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxDamage Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Proponuje na poczatek 0.1V... Aczkolwiek i tak moim zdaniem wiele nie zyskasz na tym mx'sie przez te 50- 60 mhz na pamieciach :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Proponuje na poczatek 0.1V... Aczkolwiek i tak moim zdaniem wiele nie zyskasz na tym mx'sie przez te 50- 60 mhz na pamieciach :/ tak tylko jak zmienić o te 0.1V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...