marcellus Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jaki cooler najlepiej kupic pod AthlonaXP 1700+ ? Nie bede podkrecal procka, a zalezy mi przede wszystkim na *cichej* pracy. No i przy okazji... na coolery zalmana mnie nie stac, tak tez chcialbym sie zmiescic w 80zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jaki cooler najlepiej kupic pod AthlonaXP 1700+ ? Nie bede podkrecal procka, a zalezy mi przede wszystkim na *cichej* pracy. No i przy okazji... na coolery zalmana mnie nie stac, tak tez chcialbym sie zmiescic w 80zł :) Polecam Volcano7, puscisz na 7V i masz cisze+wydajnosc, wiem powiesz ze to powyzej 80zl, tak , ale ja sprzedaje za tydzien swojego (okolo 2 miesiace ma) poniewaz zakladam WC :) Polecam sie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 evercool cud75 za 75 plna w www.pccooler.pl :) Mam i polecam max 45C w upaly i max 40 przy temperaturze otoczenia 19C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ja polecam Titana TTC-D5TB(3): cichy (poniżej 30dB), tani (na allegro po 35zł) i w miare wydajny (przynajmniej u mnie: idle 30C, load 49C). pozdrawiam m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 te Titanek jest niezły .Ja osobiscie polecam ci Spire z miedzana podstawka jest calkiem cichy i nawet wydajny ......ja na swoim kompie ma w spoczynku 43.Warto dlozycz troche kaski na copper shima i porzadna paste> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ja nie bede oryginalny ale dołoz 10 PLN i kup sobie Volcano 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krizz Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 te Titanek jest niezły .Ja osobiscie polecam ci Spire z miedzana podstawka jest calkiem cichy i nawet wydajny ......ja na swoim kompie ma w spoczynku 43.Warto dlozycz troche kaski na copper shima i porzadna paste> Kupilem 2 tygodnie temu Titana d5tb(tc) z kontrola temperatury i chodzi tak, jak w specyfikacji podano. Obroty od 2100 do 2500 przy temp. od 43 do 50 st. Bardzo cichy (prawie nieslyszalny). Natomiast kumpel 3 tyg. temu kupil Spire z miedziana podstawka i kontrola temp. - teraz wymienia na Titana ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Spire z miedziana podstawa jest kilka. Ja mam FridgeRock'a. Wyglada toto tak . Wydajny - (na moim XP 43C)i tani (kupilem na Allegro za 36 PLN :) ) ale cichy to on nie jest :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Kup Titana TTC-D5TB/TC (z regulacją obr.) cena ok 50 zł Rodzaj Wentylator z kontrolą temperatury !!! Zastosowanie Intel Pentium III Copermine & Tualatin Intel Celeron & Celeron II AMD Duron/Thunderbird (max do 1.4GHz) AMD Athlon XP 2000+ Łożyskowanie Kulkowe Wymiary zewnętrzne: 80x80x66.5(mm) Rotacja max 3610 (rpm) Przepływ powietrza max 42.59 CFM Głośność min<22(dBA) ; max<29 (dBA) [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Kup Titana TTC-D5TB/TC (z regulacją obr.) cena ok 50 zł Rodzaj Wentylator z kontrolą temperatury !!! Zastosowanie Intel Pentium III Copermine & Tualatin Intel Celeron & Celeron II AMD Duron/Thunderbird (max do 1.4GHz) AMD Athlon XP 2000+ Łożyskowanie Kulkowe Wymiary zewnętrzne: 80x80x66.5(mm) Rotacja max 3610 (rpm) Przepływ powietrza max 42.59 CFM Głośność min<22(dBA) ; max<29 (dBA) [/img] Też polecam Titana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Miałem Volcano NIE polecam!! Może po jakiś modach byłby cichszy ale po co kombinowac jak można mieć za 32 zeta Titana d5tb(tc). Jest naprawde dobry! Temperatury sie różnią się od Volcano a po zdjęciu grilla ten Titan jest naprawde cichutki. osobiście używam radiatora od Volcano i wentylka od Titana (taki mały mod :) ). Temper. IDLE: 35-37 st. STRESS: max 45-47 st. zależy od temperatury w pokoju. Obudowa zamknięta i na górze wywiewający 92mm na 7V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Kup Titana TTC-D5TB/TC (z regulacją obr.) cena ok 50 zł Rodzaj Wentylator z kontrolą temperatury !!! Zastosowanie Intel Pentium III Copermine & Tualatin Intel Celeron & Celeron II AMD Duron/Thunderbird (max do 1.4GHz) AMD Athlon XP 2000+ Łożyskowanie Kulkowe Wymiary zewnętrzne: 80x80x66.5(mm) Rotacja max 3610 (rpm) Przepływ powietrza max 42.59 CFM Głośność min<22(dBA) ; max<29 (dBA) [/img] Też polecam Titana TITAN jest very very silent i cool. Mialem GLobalWin FOP38 i jakiegos Spire - miedzinay caly z wiatrakiem od tego GLobalWin-a i to byl halas jakby sie okurzacz zapodalo... TITAN wprowadzil do mojego "zycia" cisze... :) :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...