radeksz Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam chcial bym uzyc karty zintegrowanej do obslugi mikrofonu w cs bo nie chce zmieniac ustawien co chwile w KX ktore obsluguja SB live 5.1. Czy jest cos takiego mozliwe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Podpinam sie pod temat, identyczna sytuacja. A te cale 'kxy' to wybredna bestia ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Chyba jednak sie nie dowiemy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Jest możliwe. Ja używam 2 kart dzwiekowych - zintegrowanej i na USB - do słuchawek. Nie można jednoczesnie korzystac z dwóch urzadzeń - po prostu przelaczam sie na odpowiednia karte ktora w danym momencie cche wykorzystac. :) Edytowane 3 Lipca 2008 przez acrobat13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Ale jak to zrobic w xp, bo ogolnie ja slucham muzyki podczas cs , ustawilem mikrofon na zintegrowana i niby zbiera cs tez pokazuje ze mikrofon dziala ale podczas gry mnie nie slychac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie rozumiem w czym masz problem, w XP ustawia sie podobnie. Tak jak mówiłem karty nie mogą działać jednoczenie. masz mozliwosci: 1. karta1 - odtwarzanie karta1 - nagrywanie 2. karta2 - odtwarzanie karta2 - nagrywanie 3. karta1 - odtwarzanie karta2 - nagrywanie 4. karta2 - odtwarzanie karta1 - nagrywanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...