yacenty Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam, wczoraj zapodałem sobie samsunga Le-37a656, ma to ustrojstwo chodzic jako monitor do kompa, poki co nie mam jeszcze HTPC wiec chce go sprawdzic korzystajac z lapka i kabla dsub, niestety jak ustawie 1920x1080x60Hz to tv wywala blad ze podane parametry nie sa obslugiwane - mimo ze tak jest napisane w instrukcji:P karta w lapku to albo ati mobile radeon 9700, albo nv m8400 Jakies pomysly co jest nie teges? udalo mi sie tylko 800x600 i 1600x1200 przy 60hz ale wtedy obraz jest kompletnie do [gluteus maximus]. co robic? nowego kompa z hdmi bede mial dopiero za kilka dni a przydałoby sie ten tv jakos sprawdzic pozdrawiam YacentY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 no spodziewales sie przy wszechobecnym drm ze na vga uzyskasz fullhd? to sie przeliczyles - problem bedzie jak nie po stronie monitora to laptopa/komputera i do tej jakosci tylko polaczenia cyfrowe (dvi hdmi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...