MrJoo Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Sorki, jeżeli nie ten dział... Gram sobie, po pewnym czasie wyłącza mi się monitor, a chwilę później zawiesza się komputer... Ktoś wie może o co chodzi? Zrobiłem format, zainstalowałem nowe sterowniki do karty i dalej to samo... pomocy! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 jaki model karty, moze sie przegrzewa napisz tez reszte podzespolow w tym zasilacz oraz czy cos jest podkrecone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJoo Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) karta: gigabyte geforce 8800GT proc: E8200 płyta: abit ip35-e zasilacz: be quite 450w ram: 2x1024 ocz nic nie jest podkręcane... to możliwe żeby przez monitor coś się działo? iiyama 22" lcd Edytowane 2 Lipca 2008 przez MrJoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Może karta chłodzona pasywnie (?) i w obecne gorączki chłodzenie nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 wlasnie, bo gigabajty sa te z zalmanem i te pasywne, ktora masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJoo Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Zalman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 A tak bylo od poczatku? Czy cos zmieniles? Sprawdz napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Typowy objaw przetaktowanej lub przegrzewajacej sie karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJoo Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 A tak bylo od poczatku? Czy cos zmieniles? Sprawdz napiecia Nie było tak od początku i nic nie zmieniałem. File czyli co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 (edytowane) Sprawdź temperature karty w stressie ;] Np włącz wymagającą gierke z odpalonym monitorem rivy tuner i wtedy się dowiesz czy karta się nie przegrzewa. Edytowane 9 Lipca 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJoo Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 nie wiem czy tak powinno być, chodzi mi o GPU core clock i memory clock... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) Nie było tak od początku i nic nie zmieniałem. File czyli co mam zrobić? Zmien ustawienie wiatraka na karcie na 100% a nie na 30% i testuj, poza tym.pokazales temperatury w spoczynku a nie w stresie. Ja mam to samo jak przeoverclockuje moja karte graficzna. Nagle znika obraz, monitor sie wylacza i juz tylko RESET zostaje. Mozesz jeszcze sprobowac obnizyc taktowania karty i przetestowac. Troche trzeba zamotac w Rivie, zeby taktowanie Shaderow moc zmieniac. U mnie na przyklad to wlasnie Shadery sa kruche, to one powoduja o tych wylaczaniach monitora, ale to u mnie. Wszystko zrobisz w RivaTuner. Edytowane 11 Lipca 2008 przez File Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...