regaciarz Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Szukam laptopa o wydajności porównywalnej z moim dotychczasowym komputerem( musi działać tdu, komp z podpisu). Myślałem nad jakimś compalem. Co doradzacie za takie pieniądze? możliwe, że będę miał możliwość odliczenia vatu za laptopa więc można szukać czegoś za trochę większą sumę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Sądzę że COMPAL FL90 będzie najlepszym wyborem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 tylko z jakim procesorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Pentium DualCore T2390 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 a taki? http://www.allegro.pl/item393698422_fl90_t...t_cam_wifi.html nie ma wifi w standardzie n ale mogę to przebolec ;) zna ktoś może firmę składającą compale w Białymstoku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Laptop jak znalazł, jak masz pieniądze to możesz spokojnie kupować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wormek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Ostatnio kupiłem Toshibe a200-1s9 w promocji w komputroniku fakt 262 zl drozej niz Twój limit ale wydaje mi sie ze sprzęt godny polecenia i do tego ma HD2600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Ostatnio kupiłem Toshibe a200-1s9 w promocji w komputroniku fakt 262 zl drozej niz Twój limit ale wydaje mi sie ze sprzęt godny polecenia i do tego ma HD2600tdu będzie chodzić lepiej na compalu, który podałem czy na takiej toshibie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Zobacz tu: http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-karty-...gow.1174.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 tdu będzie chodzić lepiej na compalu, który podałem czy na takiej toshibie?Na Compalu chodzi pięknie w natywnej rozdziałce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 czyli jak tak to biorę compala, blaszak chyba zaraz poleci z 4 piętra bo mam dość tego wrednego badziewia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...