Less Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Cześć, laptop jak w temacie. Podłączam do tv i mam czarno-bialy obraz. Sprawdzałem na kilku telewizorach i kilku kablach s-video - chinch, s-video - euro. Pomysły mi się już skończyły. Ps Karta intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Przemek- Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Tryb PAL ustawiony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Less Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Tak ustawiony, sprawdzałem na wszystkich trybach. Zmieniałem i w laptopie i w tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) a ja będę się upierał, że nadal nie trafiłeś z odpowiednim kablem s-video(przez ich różne standardy) bez problemu powinien działać taki dodawany do kart nvidia od serii 6xxx - z s-video na 4 kolorowe chinche http://www.allegro.pl/item391854203__7_pin...composite_.html Edytowane 3 Lipca 2008 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Przemek- Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Poza tym winna może być również przejściówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Less Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Nie pozostaje mi nic innego jak przetestować taki kabel. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...