MacieX Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mój pierwszy mod, malutki... ale ile frajdy :)...czekam na opiniony... ---------------------------------------------------------------------------------- ma ktoś z was taki bajzel ?? już niedługo wielkanocne porządki trzeba będzie zrobić :) Aha THx dla Devastatora za udostępnienie cyfraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 8O 8O yyyyyyyy........to tyle ??? tylko wlaczniczek wlozyles :? ???? burdel masz w budzie :? ja bym tego nie pokazal :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Niepotrzebnie takie otwory wytnij jeden wielki otwor i założ tam zwykłego grilla. Przepły powietrza jest znacznie utrudniony i wogóle nie widać wiatrajka a szkoda bo ładnie świeci. Włącznik do wentyla to zamiast na gorze mogłeś dać tam gdzie są na przednim panelu porty USB za klapką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 8O 8O yyyyyyyy........to tyle ??? tylko wlaczniczek wlozyles :? ???? burdel masz w budzie :? ja bym tego nie pokazal :? a co miałem jeszcze dać ?? dżojstik ? czy pad-a ? a co burdeliska w budzie to wiem...nawet napisałem...tylko jest z tym jeden problem bo kabelki Ata chcac kupic sobie w ostatnia sobote w MM zwalily mnie z nog (cena 62 pln) za dlugi kabelek- żółty, oczywiscie okragly...niestety nie mialem jak na wgk pojechac ale za tydzien mysle o tych wlasnie okraglych Ata-ch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 8O 8O yyyyyyyy........to tyle ??? tylko wlaczniczek wlozyles :? ???? burdel masz w budzie :? ja bym tego nie pokazal :? a co miałem jeszcze dać ?? dżojstik ? czy pad-a ? a co burdeliska w budzie to wiem...nawet napisałem...tylko jest z tym jeden problem bo kabelki Ata chcac kupic sobie w ostatnia sobote w MM zwalily mnie z nog (cena 62 pln) za dlugi kabelek- żółty, oczywiscie okragly...niestety nie mialem jak na wgk pojechac ale za tydzien mysle o tych wlasnie okraglych Ata-ch. jezeli chcesz juz cos pokazac , to pokaz COS ! kazdy umie zakupic wentyl swiecacy i zrobic wlaczniczek .......... nie rozumiem co chciales zademonstrowac pokazujac bajzel w srodku :roll: to ja , nie majac obudowy mam wszystko na biurku i jest w zadziwiajacym pozadku !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Niepotrzebnie takie otwory wytnij jeden wielki otwor i założ tam zwykłego grilla. Przepły powietrza jest znacznie utrudniony i wogóle nie widać wiatrajka a szkoda bo ładnie świeci. Włącznik do wentyla to zamiast na gorze mogłeś dać tam gdzie są na przednim panelu porty USB za klapką. Dokladnie, halas sie przez to zwiekszyl (te otworki - za maly przeplyw powietrza). Powinien byc normalny duzy otwor, a nie takie po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lki. IMHO nie przemyslany mod. Rozumiem, ze glownym zalozeniem byl wyciag cieplego powietrza z budy, raczej z tak wielkimi otworami to nic nie dalo. Zrob dziure :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Fajna buda, fajny wentyl, nie fajne otworki. Chyba wiecej zaplacisz za prad ktory poszedl na wiercene, niz bys dal za nowy grill do coolera. A bajzel w budzie: jest kilka rozwiazan: poupinac kable; wrzucic kable zasilajace napedy do wezykow Peszla, wezy igielitowych; obkleic izolacja(nie polecam bo nie zawsze fajnie wyjdzie); niepotrzebne przewody pochowac (np spiac elegancko razem i wrzucic pod CD); kable do wylacznika i ledow w obudowie zamaskowac, albo wlozyc tez w jakas rurke. Pomyslow ci u nas dostatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 czym ty sie chwalisz boxowym wiatraczkiem :) nie no ale serio dolaczam sie do zdania innych komentujacych ten post zebys wycial otwor i wstawil gril Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Niektórzy to widze są szajbnięci..."jezeli chcesz juz cos pokazac , to pokaz COS !" jak chcesz COŚ zobaczyć to wejdz na gorace.pipki.pl .... i zobacz łosiu że to tylko mała zabawa typu -włóż świecący wentyl dla pitzu- aha i ten wentylek dmucha sobie do budy a otwory były specjalnie wiercone (bez grilla) bo wieczorem wychodzą przez nie zajebiste snopy światła... ogólnie to właśnie tylko pitz a tempka w budzie spadła o marne 6 stopni....jeszcze bez tego QlaMasta na dup.ie budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Niektórzy to widze są szajbnięci..."jezeli chcesz juz cos pokazac , to pokaz COS !" jak chcesz COŚ zobaczyć to wejdz na gorace.pipki.pl .... i zobacz łosiu że to tylko mała zabawa typu -włóż świecący wentyl dla pitzu- aha i ten wentylek dmucha sobie do budy a otwory były specjalnie wiercone (bez grilla) bo wieczorem wychodzą przez nie zajebiste snopy światła... ogólnie to właśnie tylko pitz a tempka w budzie spadła o marne 6 stopni....jeszcze bez tego QlaMasta na <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.ie budy. FACET !!!! :x :x NIE PRZEGINAJ !!!! WYZWALEM CIE ??? 8O TY CHYBA MASZ JAKIES KOMPLEXY !!!!! PROSILES O OPINIE , TO JA MASZ !!!!! :x :x :x :x Z TAKIMI TEXTAMI TO wyP!!!!! z forum !- podpadles mi juz :x ja nie uzywam takich stronek aby zaspokajac swoje potrzeby w przeciwienstwie do ciebie !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 8O 8O yyyyyyyy........to tyle ??? tylko wlaczniczek wlozyles :? ???? burdel masz w budzie :? ja bym tego nie pokazal :? przynajmniej ma obudowe, a nie jak ty wszystko pieprznięte na biurku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Niektórzy to widze są szajbnięci..."jezeli chcesz juz cos pokazac , to pokaz COS !" jak chcesz COŚ zobaczyć to wejdz na gorace.pipki.pl .... i zobacz łosiu że to tylko mała zabawa typu -włóż świecący wentyl dla pitzu- aha i ten wentylek dmucha sobie do budy a otwory były specjalnie wiercone (bez grilla) bo wieczorem wychodzą przez nie zajebiste snopy światła... ogólnie to właśnie tylko pitz a tempka w budzie spadła o marne 6 stopni....jeszcze bez tego QlaMasta na <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.ie budy. FACET !!!! :x :x NIE PRZEGINAJ !!!! WYZWALEM CIE ??? 8O TY CHYBA MASZ JAKIES KOMPLEXY !!!!! PROSILES O OPINIE , TO JA MASZ !!!!! :x :x :x :x Z TAKIMI TEXTAMI TO wyP!!!!! z forum !- podpadles mi juz :x ja nie uzywam takich stronek aby zaspokajac swoje potrzeby w przeciwienstwie do ciebie !!! :lol: dobrze sie czujesz gosciu?...chcialem pokazac to co zrobilem ze swoja buda-wiem nie jest to duzo ale zadem taki b3t0n jak ty mi tego nie zabroni i nie mow mi co moge pokazywac a czego nie bo twoj post mial tekie ukryte przeslanie (wychwycone) i nie musisz mnie udupiac i przysrywac --cooooo tylko tyle ?? pokaz COS -- pokazalem co mam i nie chce sie wdawac w jakies glebsze dyskusje z toba bo nei jestes partnerem do takowej. Z podpadaniem to mnie zadziwwiles ... jak masz kota albo psa to im sobie groz bo mnie to nie rusza ("podpadles mi juz :x ") co za lamerstffo --text na poziomie.........yyyy bez poziomu. aha i jak jestes taki einstein ze twoja pierwsza modyfikacja to bylo pozbycie sie budy albo brak na nia srodkow i rozwalenie @ll na biurko to powodzenia, trzymaj tak dalej i wesolych swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 aaa sluchaj teraz budy sa tanie, serio jakis szajski codegen nie kosztuje 100pln...jak sobie zafundujesz taka to dopiero wtedy powiedz ze masz mniejszy burdel jesli chodzi o kompa bo tu http://members.lycos.co.uk/b3t0n/cos%20pod...mpa%20/komp.jpg jest on zdecydowanie wiekszy niz u mnie i zajmuje wiecej miejsca a o wygladzie nei wspomne...jak lubisz :) chlodnice od malucha :) trzymac fajansiarsko na biurku to juz your business -- dopiero to jest wstyd pokazywac...u mnie all zamkniete przynajmniej... RE5PECT i .. trzymam kciuki za nowa bude dla ciebie. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Niektórzy to widze są szajbnięci..."jezeli chcesz juz cos pokazac , to pokaz COS !" jak chcesz COŚ zobaczyć to wejdz na gorace.pipki.pl .... i zobacz łosiu że to tylko mała zabawa typu -włóż świecący wentyl dla pitzu- aha i ten wentylek dmucha sobie do budy a otwory były specjalnie wiercone (bez grilla) bo wieczorem wychodzą przez nie zajebiste snopy światła... ogólnie to właśnie tylko pitz a tempka w budzie spadła o marne 6 stopni....jeszcze bez tego QlaMasta na <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.ie budy. FACET !!!! :x :x NIE PRZEGINAJ !!!! WYZWALEM CIE ??? 8O TY CHYBA MASZ JAKIES KOMPLEXY !!!!! PROSILES O OPINIE , TO JA MASZ !!!!! :x :x :x :x Z TAKIMI TEXTAMI TO wyP!!!!! z forum !- podpadles mi juz :x ja nie uzywam takich stronek aby zaspokajac swoje potrzeby w przeciwienstwie do ciebie !!! :lol: dobrze sie czujesz gosciu?...chcialem pokazac to co zrobilem ze swoja buda-wiem nie jest to duzo ale zadem taki b3t0n jak ty mi tego nie zabroni i nie mow mi co moge pokazywac a czego nie bo twoj post mial tekie ukryte przeslanie (wychwycone) i nie musisz mnie udupiac i przysrywac --cooooo tylko tyle ?? pokaz COS -- pokazalem co mam i nie chce sie wdawac w jakies glebsze dyskusje z toba bo nei jestes partnerem do takowej. Z podpadaniem to mnie zadziwwiles ... jak masz kota albo psa to im sobie groz bo mnie to nie rusza ("podpadles mi juz :x ") co za lamerstffo --text na poziomie.........yyyy bez poziomu. aha i jak jestes taki einstein ze twoja pierwsza modyfikacja to bylo pozbycie sie budy albo brak na nia srodkow i rozwalenie @ll na biurko to powodzenia, trzymaj tak dalej i wesolych swiat. dobrze sie czujesz gosciu? (...) z takimi tekstami "na poziomie" to do swoich kolegow na podworku prosze.... bo twoj post mial tekie ukryte przeslanie (wychwycone) i nie musisz mnie udupiac i przysrywac :lol: :lol: :lol: :lol: gdybym mial udupiac i przysrywac , powiedzialbym ze to szajs i gowno warta robota.... powiedzialem tak ??? Ty sie zastanow nad swoimi reakcjami ! co za lamerstffo --text na poziomie.........yyyy bez poziomu :lol: zastanow sie kto wali teksty na poziomie w moim kierunku .... i zobacz łosiu że to tylko mała zabawa typu pffffffffff 8O .......aha i jak jestes taki einstein... nigdy sie nie powolywalem na niego i nie porownywalem - pozatym .....jaki on ma zwiazek z modowaniem ??? 8O :roll: .....ze twoja pierwsza modyfikacja to bylo pozbycie sie budy albo brak na nia srodkow..... napewno nie bede sie tobie tlumaczyl co sie stalo z moja obudowa ... .....na biurko to powodzenia.....bardzo dziekuje ! zaczyna mi sie coraz bardziej powodzic ;) trzymaj tak dalej i wesolych swiat nie bede ci zyczyl wesolych swiat za ten tekst ktory wczesniej do mnie pusciles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ........chlodnice od malucha........ nie obrazajac - czy ty wogole masz pojecie o czym ty mowisz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 hehe, wydawało mi się że maluch jest powietrzem chłodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnho Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 E no panowie bez nerwow :o Mowiac szczerze to i ja myslalem ze bedzie cos wiecej ale jest to co jest i moim zdaniem wyglada to ok, MacieX sprobuj zrobic samemu okrogle kabelki ATA, ja tak zrobilem wczoraj i moim zdaniem efekt jest zaje...fany (a i przy tym super niski koszt) :lol: Pospinaj troche kabelkow i bedzie luz. Jedna rzecza jaka bym zmienil na Twoim miejscu to rozwiercil te otworki, zrobil z tego jeden duzy otwor i wstawil grilla (bo ten swiecacy wiatrak sie marnuje;) nie daje full efektu). Ogolnie spox i respect dla kazdego kto sie podjal moda :P Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Jak chcecie sie kłucić to moze rozstrzygniecie swoj spór na jakimś serwie q3 vel urban terror co :?: Bo zaraz joby zaczniecie słać niepotrzebnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Rest in peace B3t0n skonczylem z toba --żyj sobie, gdzieś tam-- moje zamiary nie były złe ja żyje w środowisku gdzie akurat takie słowa są inaczej postrzegane no ale trudno juz, stało się. ghno myslalem nad wlasna produkcja kabli i juz zarezerwowalem sobie sobote na poswiecenie sie wstawienu Lcd i zorbieniu kabelkow bo w moim przypadku zakup 4 takich kabli bedzie sporym wydatkiem... mr. michalak co do malucha to chyba ci sie nie otworzyly gify w stereo tego napisu o maluchu... RE5PECT brotha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ejo ludzie mam propozycje spotkajciesie gdzies i rozwiarzcie to jak mazczyzni A tak serio to obaj macie rone podejscie do kompa jeden preferuje male mody a reszte jak bylo a drugi chlodzenie wodne i moda na calego(mowie po poprzedniej obudowie bo tutaj to pewnie skutek jakiegos wypadku) wiec nie dojdziecie do porozumienia wszystko jest piekne jezeli jest z umiarem bo potem to jest kiczowate.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a tak apropo to wloty do tej chlodnicy to poxilina kleiles ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Mój pierwszy mod, malutki... ale ile frajdy :)...czekam na opiniony... chciałeś opinie to je masz prze <span style="color:red;">[ciach!]</span> z ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 modzik to mim zdaniem żaden a ten wiatrak jest brzydki (dwa kolory do kicz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 aaa sluchaj teraz budy sa tanie, serio jakis szajski codegen nie kosztuje 100pln...jak sobie zafundujesz taka to dopiero wtedy powiedz ze masz mniejszy burdel jesli chodzi o kompa bo tu http://members.lycos.co.uk/b3t0n/cos%20pod...mpa%20/komp.jpg jest on zdecydowanie wiekszy niz u mnie i zajmuje wiecej miejsca a o wygladzie nei wspomne...jak lubisz :) chlodnice od malucha Ze co? Chlodnica od malucha - chyba plynu do spryskiwacza tylnej szyby :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Kurde 10 dziurek i taka zadyma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Kurde 10 dziurek i taka zadyma :PNo nie :) Straszna sprawa ;) Ale dziura jakby byla jedna duza to wsztyscy byli by zadowoleni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a tak apropo to wloty do tej chlodnicy to poxilina kleiles ??? :) kleilem poxilina :) - spodziewalem sie, ze odpadnie , ale trzyma dziadostwo niesamowicie - to chyba sprawka tego dodatkowego kleju do poxiliny na "slabo klejne powierzchnie".... ale czuje ze to rozbrechtam i elegancko zlutuje bo nie mam zaufania do takich wynalazkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Taki mod to nie mod kilka dziurek wyciętych jak byś zrobił jakąś jedną fest dziure i do tego FanBusa to by było coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no, może i racja ale niedlugo bedzie tu aktualizacja tj. szyba + wlasnej roboty podswietlenie i koniec zabajzlowania w srodq. i...... co wy z ta chlodnica od malucha...tam byly gify---> :) trzeba je tlumaczyc ???? no chlopaki..i dziewczyny (respect bruce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 aaaaa wracajac do tych dziur...dziury bo nie grill a nie grill bo za drogi a z chromowanych drutow nie chce (choc na top tylko taki pasi) jak juz mowilem kwestia gustu, mi grile ni w zab nie pasuja a i przez takowego nei przejdzie tak zajefajnie snopek swiatla (który z odrobina kurzy w pokoju widac - JOKE :) ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...