Skocz do zawartości
nik156

Zaczynanie Zabawy W Wc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie do was mam do wydania 300zł i mam zamiar kupic jakiś zestaw WC możecie mi coś polecić nie chce takiego amatorskiego wole coś ze sklepu porządnego możecie mi złożyć jakiś porządny zestaw chłodzenie tylko procek i mostek z góry dzięki chodzi mi o zabawę z oc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 300zł ciężko coś wymyślić, chyba że kupisz jakieś używki w okazyjnych cenach, a zestawy pokroju cpc sobie daruj bo lepsze wyniki osiągniesz za te 300zł na chłodzeniu powietrznym, jak będziesz miał 500+zł. to się zgłoś do tego działu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cr2 można kupic na tym forum używane za te 50-60zł chłodnica bwa122 60-70zł lub bwa123 za te 100-110zł blok na cpu prison lub jakiś frost od 50 do 100zł można kupic. Mostka nie woduj bo to mija się z celem czasami lepiej daj mały nawiew i też bedzie fajnie. 300zl to za mało na nowe części ale jak wyrwiesz coś uzywanego tak jak napisałem to spokojnie możesz coś tam składać ( pamietaj że weże jakieś złączki itp też kosztuje )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak składałem pierwsze LC to wydałem jakieś 250zł :) Miałem F2S, CR2 i Cooltek Dual :) Wężyki do paliwa ale zajefajne i Borygo + Demineralka :) Ja ci mówię że jak to twoje 1 LC to kupuj części używane ;] Pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi