Andrew DC Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Jak w temacie. Karakorum 75zł, Ultra 120- 89zł Który brać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Polopirynkę na uspokojenie, jest milion pińćset tematów Karakorum czy tamto, sramto, owamto, wysil sie i poczytaj, na tej stronie bedzie przynajmniej z 10-15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Dzięki za pomoc. Pozdrawiam! PS> polopiryna nie jest na uspokojenie, mośku B-) Edytowane 2 Lipca 2008 przez Andrew DC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 w Ultrze 120A w zestawie masz mocowanie na śruby Bolt Thru Kit zapytaj tego gościa z allegro co sprzedaje je po 89 zł czy są w komplecie jesli tak to wziął bym Ultrę. Jesli masz na miejscu za 75 zł to Karakorum. btw na uspokojenie polecam łyknąć relanium &*^%:wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 W zestawie Ultry120A jest wszystko czyli backplate, śruby, pasta no i radiator. Sam mam to chłodzenie z allegro za 89zł i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 No i Ultra 120A zakupiona i właśnie jedzie do mnie UPS'em. Powinna jutro już być. Liczę na spadek o 10C względem boxa i mam nadzieje, że się nie przeliczę :) Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 no i jak? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 ano, spadły temp o 10 st. ? :D sam sie rozglądam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...