Gość ctx0075b Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Otóż potrzebuje szablonu w którym górna belka będzie stała (czyli będzie widoczna niezależnie od wybranej podstrony) chce tam umieścić Logo firmy i odnośniki do różnych kategorii w ten sposób aby wczytywały się jedynie przy pierwszym uruchomieniu strony ( przy wyborze podstrony ma wczytywać się tylko to co jest pod belką) Do Adminów - Nie wiedziałem gdzie założyć ten temat, więc jeżeli miejsce jest nieodpowiednie to proszę o przeniesienie do prawidłowego działu. Edytowane 2 Lipca 2008 przez ctx0075 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 a w czym problem żeby cała strona się przeładowywała.. jeśli wczytany zostanie dokładnie ten sam kod na górze strony to nawet nie zauważysz mrugnięcia.. ja już dawno zrezygnowałem z takiego czegoś o czym piszesz i życie stało sie prostsze :). Żeby to osiągnąć musiałbyś skorzystać albo z ramek, albo z ajaxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Dokładnie tak jak mówi PelzaK. Jednak skoro się tutaj o taki rzeczy pytasz to Ajax'a nie polecam, bo pewnie zaraz dodasz drugi temat pt. Jak to zrobić. Pozostań przy przeładowywaniu tego samego kodu (jakiś stały header wystarczy), albo ramki, które wyszły z mody (słusznie) już dobrych parę lat temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...