M.a.c.i.e.k.D Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Potrzebuję porady, które z tych pamięci jest warta zachodu: Patriot EXTREME PERFORMANCE 2 x 1024MB 1066MHz DDR2 Eased Latency (5-5-5-15) Corsair DOMINATOR 2x1024MB 1066MHZ DDR2 non-ECC, CL5 DIMM, EPP, DHX Tech. Fan A-Data VITESTA 2x1GB Extreme Edition DDR2 1066+ MHz CL5 (5-5-5-12 2T) Niestety moje GoodRam Pro 2x1gb 1066 zdechły, dokładniej padła jedna z kości. W serwisie okazało się że pamięci te zostały wycofane z produkcji i teraz proponują mi na wymianę wstępnie jedne z tych kości które podałem wyżej. Mogę też zaproponować inny model który znajdę, jednak z tego co się okazało Mushkinów , G-skill tych na micronach nie mają. Mam dylemat ponieważ wg tej listy http://ramlist.ath.cx/ddr2/ te modele A-Data i Crosair są na micronach , z tym że nie wiem na ile ta lista jest wiarygodna. Wspomóżcie w potrzebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4toku Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Potrzebuję porady, które z tych pamięci jest warta zachodu: Patriot EXTREME PERFORMANCE 2 x 1024MB 1066MHz DDR2 Eased Latency (5-5-5-15) Corsair DOMINATOR 2x1024MB 1066MHZ DDR2 non-ECC, CL5 DIMM, EPP, DHX Tech. Fan A-Data VITESTA 2x1GB Extreme Edition DDR2 1066+ MHz CL5 (5-5-5-12 2T) Niestety moje GoodRam Pro 2x1gb 1066 zdechły, dokładniej padła jedna z kości. W serwisie okazało się że pamięci te zostały wycofane z produkcji i teraz proponują mi na wymianę wstępnie jedne z tych kości które podałem wyżej. Mogę też zaproponować inny model który znajdę, jednak z tego co się okazało Mushkinów , G-skill tych na micronach nie mają. Mam dylemat ponieważ wg tej listy http://ramlist.ath.cx/ddr2/ te modele A-Data i Crosair są na micronach , z tym że nie wiem na ile ta lista jest wiarygodna. Wspomóżcie w potrzebie. Daj sobie spokój z micronami Microny padają jak muchy Weź Mushkiny dobrze sie kręcą i nie są tak awaryjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...