ballack13 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam Mam urzadzenie wielofunkcyjne Brother 115C (DCP) no i po skonczeniu sie tuszu czarnego kupiłem zamienniki na allegro, wszystko fajnie podlaczylem smigalo, a ze dosc duzo drukuje po czasie musialem dokupic nowe, obecnie wszystkie wymienione kolorami no i ..... po ilus tam razach czarny przestal drukowac wogule nie drukuje - leci tylko biala strona, niby cos tam tuszu w srodku pojemnika jest, drukarka takze nie wywala bledu ze niema czarnego, mimo to nie drukuje w kolorze czarnym, prosze o jakas pomoc - czyszczenie z poziomu opcji drukarki nie pomaga ;/ z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 no to raczej masz zawaloną głowicę przez niewłaściwy tusz - tusz co to niby jest dobry do DCP a wcale tak nie jest bo po dłuższym stosowaniu zatyka dysze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Mi głowica padła na oryginalnym tuszu także nie pisz że jego jest nieodpowiedni :) Wymienił serwis na nową.Co najlepsze to od roku używam tuszu w butlach od lexmarka nr nabojów to 17 i 27,drukarka śmiga bez żadnych zastrzeżeń i drukuje tak samo dobrze jak na oryginalnym brotherze mówię o fotkach i tekście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...