Skocz do zawartości
tasiek

czy pasty przewodza prad?

Rekomendowane odpowiedzi

i zapamietaj, ze wszystkie inne z dodatkiem srebra tez

No tutaj bym sie nie zgodzil...

Negligible electrical conductivity.

Arctic Silver 3 was formulated to conduct heat, not electricity. It is only electrically conductive in a thin layer under extreme compression.

(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 3 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. The compound is slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridged two close-proximity electrical paths.)

Wziete ze strony Arctic Silver3. Poza tym sam mam AS3 i zdazylo mi sie upackac troszke nozki przy pamieciach i jakos wszystko przezylo.

Nie mowie ze nie przewodzi wcale ale jest to tak znikome przewodnictwo ze nie ma sie co tym STRASZNIE przejmowac.

Jednak zalecalbym ostroznosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

boooooze

to dlaczego te matoly nie zaznaczyly tego na opakowaniu od ags?

po zdazylo mi sie ze pasta zjechala na nozki od pamieci kary i zdaje sie ze jest do wyrzucenia

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee, na starej mobo zajechalem titanem slot od ramu, a jako test..................

zalozylem csa i wlalem paste ;p

caly proc byl w pascie i.........dziala!!!!!!!!1

ale co za problem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ohmomierz????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ciekawe myslalem ze przewodowosc cipla idzie w parze z przewodowoscia elektrycznosci ,:wink:

btw nie wie ktos czy pasta ta co jest w opakowaniu od slawetnego titana nie przewodzi pradu?

PATRZ POST WYZEJ!!!! LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ciekawe myslalem ze przewodowosc <font color="#FF0000">[ciach!]</font> idzie w parze z przewodowoscia elektrycznosci ,:wink:

btw nie wie ktos czy pasta ta co jest w opakowaniu od slawetnego titana nie przewodzi pradu?

Nie przewodzi na 100%, tez zmierzylem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...