KaxxL Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam Jakie polecacie dobre gry, w ktore warto zagrac ? Przez 3 lata w nic nie gralem oprocz ET wiec wypadalo by nadrobic GRID, COD4, Assian, Crysis juz gralem, Wiedzmina narazie nie tykalem Kompa jak w podpisie Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Bioshock Mass Effect Prey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Portal Half-Life Episode One, Two Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 Doom3 (pewnie grałeś) Doom3 RoE Prey Bioshock Stalker to są podstawy ;]. Mp raczej nic Ci nie podpasuje (tym bardziej skoro grałeś w ET - imo best multi ever). TDU dobre Oblivion (z modami oczywiscie) Ogólne oblokaj ostatnie 3-4 storny w dziale gry ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Propo zaległości to właśnie zabieram się za Titan Quest :) Jakieś 3 lata temu grałem w demo na GF6800 i Sempronie2800+ .Brakowało wtedy płynności przy i tak nie pełnych detalach to postanowiłem sobie odpuścić tę grę aż do dziś. Pozdrawiam a mogę jeszcze polecić ze strzelanek lekkich łatwych i przyjemnych Rainbow Six: Vegas, pierwszą część oczywiście, z tego co słyszałem drugiej nie tykać. Edytowane 3 Lipca 2008 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Przejze i moze cos wybiore. ET:QW godny zastepca zwyklego ET? Kiedys slyszalem cos o RCTW2 wyjdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 wg mnie ET:QW ma dobry klimat, nówkę można kupić za 40zł ale przed tym warto przetestować czy gra podpasi... aktualne demo http://www.gamershell.com/download_22804.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 z troche starszych : GTA San Andreas Warhammer 40k Sid Meiers Railroads Tomb Raider Anniversary fajnych gier jest calkiem sporo z tych co wymienili przedmowcy to koniecznie sprawdz : HL2 Ep1 i Ep2 Portal Bioshock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 i ile czasu da sie grac online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...