qra Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Więc mam zainstalowane Divx 3.11, 5.03, do tego ffdshow. U mnie na win 98SE i WMP6.4 wszystkie filmy śmigają jak trzeba, na drugim kompie u znajomego jest świerzy win XP + WMP9 + te same codeki i jest kupa, części filmów nie chce wogóle odtworzyć wypisuje komunikat że nie może stworzyć identyfikatora klas czy jakoś tak, a przy części uparcie twierdzi że są tylko AUDIO. Szukałem wcześniej na forum ale nic podobnego nie znalazłem. Może ktoś wie jak temu zaradzić bo już mnie krew zalewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 sprobuj uzyc allplayera, on jak jest jakis problem z kodeciem to pyta czy ma sciagnac tak owy... moze to pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mialem to samo z xp... wystarczy sciagnac SLD codec pack lub NIMO codec pack- wszystko smiga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ale kodeki są zainstalowane, nie chodzą filmy tylko w XP. Coś czuje że czeka mnie reinstal, ale wtedy to zablokuje mu ściąganie uaktualnień z przykrosoftu, bo podejrzewam że to to mi coś powaliło. Ups spóźniłem się, Nimo też nie pomaga A tak przy okaji to w XP oryginalnie jest WMP7 czy 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 WMP8 :> Ja kozystam tylko z wmp z xp, w naglych/nieprzewidzianych sytuacjach z best playera... Co do instalowania kodekow to roznie bywa- dzwiek jest w jednym zakodowany obraz w innym i sam divix 5 niepomoze... no ale jak nimo niepomogl to faktycznie reinstalacja czeka... ponoc wyszla jakas nowa edycja windowsa xp jakis pro czy cos, podobno fajna sprawa ja prubuje dorwac to codo ale jakos niemam okazji, moze ty bedziesz mial z nimo lub sld zaden film niepowinien sie pluc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ten Xp który mnie wnerwił to jest OEM z SP1(od razu jest SP1 na płytce i sie instaluje razem z systemem) Niestety nie mój i to w dodatku zerejestrowany oryginał, więć nie mam szans nawet dla siebie go wytargać. Co do tych filmów to aktualizacja systemu wczoraj naściągała ok 200 MB jakiegoś badziewia i pewnie coś namieszała, w dodatku właściciel kompa jest bardzo zdolny w psuciu systemu, niestety ma stałke więc ściąga wszystko jak leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...