sirbizon Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam Mam następujący problem http://www.zippyshare.com/v/88578997/file.html Co jest tego przyczyną, chodzi o ten przydźwięk. Problem występuje jedynie na panelu przednim, z tyłu karty wszystko jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 jaki os? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirbizon Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 jaki os?Xp Pro SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) spróbuj w sterownikach lub w windowsie powyciszać wszystkie źródla dzwięku, a potem po kolei załączać. z tego co pamiętam to też miałem lipną jakość dzwięku na przednim panelu zobacz jeszcze w biosie czy jest opcja "Front Panel" u mnie jest i można wybierać pomiędzy ac97 i hdaudio. może pomoże :) Edytowane 4 Lipca 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirbizon Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Niestety, ów przydźwięk wciąż istnieje.W BIOSie juz też probowalem, jak jest na HD Audio to nie gra mic albo słuchawki, inne podłaczenie by musialo być.A jak jest na AC 97 to działa, tylko że słabo, porozmawiać sie nie da bo pisk się przenosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...