Skocz do zawartości
XRK014

Wymiana Plyty.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Konfig jaki obecnie posiadam:

Procesor: E6600 @ 3.24Ghz 360x9

Ram: Patriot 2x1GB 800@900 5-5-5-15

Plyta: Asus P5B Deluxe

Grafika: Galaxy GeForce 7900GS CM Edition

Dysk: WDC 250GB 16mb sata2

Dzwiek: SB Audigy 4

Wi-Fi: TP-Link WN553AG

Zasilacz: Chieftec 450W

Po ostatnim przejrzeniu oferty na allegro doszedlem do wniosku ze trzeba uciekac ze sprzetem zeby za duzo nie stracic :razz:

Na pierwszy ogien idzie plyta... przejrzalem oferty i chyba najbardziej oplacalnym zakupem bedzie Asus P5Q na P45 chociaz myslalem tez o DFI LP DK P35-T2RS.

Jakies propozycje ?

Z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafiki narazie zmieniac nie planuje. Nie starczy mi kasy na wymiane dwoch bebechow, swoja droga malo gram. Crysis odpalil na full i pograc sie dalo takze z ta karta jeszcze nie jest tak zle ^_^

P5Q bardzo by mi odpowiadala bo rozmieszczenie elementow jest bardzo dobre. Na wyzsze wersje brakuje kaski chociaz taka Deluxe i jej 16 faz zasilania...

Edytowane przez XRK014

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Crysis odpalil na full i pograc sie dalo takze z ta karta jeszcze nie jest tak zle ^_^

To mi skakalo na E6600@3,2 i 8800GTX@Ultra a Tobie na full dziala?? Magia... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi