Snoopp Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam, Obawiam się, że mam za wysokie temperatury mimo iż jeszcze nie podkręcałem niczego, a zamierzam. Poniżej zamieszczam screeny ze SpeedFun'a: Everest'a: Jak wygląda sprawa u was z tempami ? może przesadzam... i spokojnie mogę krecic... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew DC Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Temp CORE to rdzeń karty graficznej - bez znaczenia dla oc procka. Core0 i Core 1 to tempy procka, ale na pewno nie realne. Myślę, że o są o 5* zawyżone. Mój E7200 pokazuje tempy z kosmosu. Np na taktowaniu 1200mhz@1.07V mam 40* w IDLE przy max obrotach boxa. Powinno być max 30, więc przekłamanie jest spore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Przesadzasz i usuń obrazek z sygnaturki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...