malyxyz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam wszystkich Przymierzam się do zakupu monitora: http://www.agito.pl/powyzej_19/asus_22_lcd...352.327715.html Co o mim sądzicie i czy firma asus robi dobre monitory? Na allegro monitory asusa cieszą się dużym zainteresowaniem Za odpowiedz serdeczne dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Tak - to jest dobry monitor, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonazepam Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Osobiście to polecał bym samsung ma bardzo ładne odwzorowanie kolorów. Ogólnie ten monitor jest bardzo ciekawa propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 W tym przypadku wziąłbym Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 A model ASUS VK222S (z kamerką) jest również dobry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Gorszy, bo mimo, że ma kamerkę, to nie ma DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyxyz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 dzięki za odpowiedź znalazłem jeszcze taki monitor: http://www.agito.pl/powyzej_19/samsung_22_....352.43569.html i teraz nie wiem który kupić bardziej podoba mi się asus który będzie lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja bym brał Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...