Gość super_tryk Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Mam pewne problemy z doborem plyty głównej, zastanawiam sie and GIGABYTE GA-M52S-S3P - nForce 430, SATA II, DDR 2, PCI-Ex, S-AM2 mam kłopot również z dyskiem, bo wiele osób rożnie wypowiada sie na temat różnych firm a do tego często te same firmy wypuszczają dwa takiej samej wielkości dyski ale z kilkoma rożnymi literkami w serii i nie wiadomo który sie opłaca bardziej kupić. zestaw jaki juz mam to podzespoły Powiedzcie mi co sadzicie o tym zestawie, chciałbym aby był w miarę tani, komputer do zwykłego użytku bez szaleństw. Edytowane 3 Lipca 2008 przez super_tryk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 na AM2 sie nie znam za bardzo to ci nie pomoge ale do dysku dołóż 25 i masz duzo wydajniejszy i lepszy Samsung F1 320GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Z dyskiem się zgadzam w 100%, chwilowo najlepszy dysk. HD2400XT raczej nie warto brać, już lepiej weź mobo z 780G np taki giguś: http://proline.pl/sklep.php?prodid=GIGA+GA-MA78GM-S2H Do tego możesz potem dokupić HD3450 i cieszyć się z hybridcf. 1GB to trochę mało, ale dokupienie 2 kości to nie problem więc ok. Procek ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mck Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Co to znaczy tani? ile masz na to kasy? grasz? jeżeli naprawde chcesz zestaw na AMD to może taka płytka Foxconn A690GM2MA-8KRS2H Jeżeli nie musi byćna AMD to może lepiej na intelu: GigaByte GA-P31-DS3L 154 Pentium Dual Core E2180 172 Samsung 320GB F1 7200 16MB 139 pamięć może być kingston ale najlepiej byłoby dołożyć te 50 zł i kupić odrazu 2GB grafika napewno nie to co wybrałeś, lepiej np to: SAPPHIRE Radeon HD3650 256MB DDR3 141,86 jeżeli grasz i mógłbyś dołożyć to naprawde warto by było do np tego: PALIT EXPERTV. GF9600GSO 384MB 266 a jak nie grasz to nawet integra z płytki do AMD starczy Edytowane 3 Lipca 2008 przez Mck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Po 1 chłopie, ile masz do wydania na sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Mam pewne problemy z doborem plyty głównej, zastanawiam sie and GIGABYTE GA-M52S-S3P ... Skoro chcesz kartę ATI o niewielkiej wydajności i energooszczędną to obecnie najsensowniejszy zakup to płyta z HD3200 (780G) Pełne ATX w cenie około 220 i nie musisz już kupować karty graficznej. Przykładowo http://www.morele.net/katalog/42/13/1/95.0...5/Plyty-glowne/ Kupując płytę z integrą wypada kupić szybszą pamięć w dualu przykładowo 2GB 800 MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...