seba1983 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam kupiłem głośniki creative t40 i mam dziwny problem mianowicie prawy głośnik gra głośniej od lewego wszędzie w opcjach mam poustawiany balans na środek . Czy ktoś sie spotkał już z takim czymś i co ewentualnie moge zrobić ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Czy balans się wyrównuje przy przekręceniu potencjometru na większą głośność ? (jak nie chcesz hałasować przy tym "sprawdzaniu" to przycisz w mikserze systemowym) Ja bardzo często miałem takie problemy przy regulatorach analogowych ... po zakupie cyfrowego dopiero jest spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 nie nie wyrównuje sie cały czas lewy jest "cichszy" od prawego głośnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1983 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 jeszcze jedna dziwna rzecz jak w winampie wlacze calosc na lewy glosnik to dzwiek jest zarowno w lewym jak i prawym jak przelacze na prawy to gra tylko prawy czy ktos z tu obecnych posiada te glosniki i moze mi ewentualnie napisac czy u niego tez sie dzieja takie rzeczy . moze to jest u nich normalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...