Glon Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Mam zasadnicze pytanie czy płyta głowna MSI P35 NEO3 -F z prockiem E8400 jest kompatybilna? Ja mam watpliwosci poniewaz przeczytalem troche opini i sa one podzielone. 50% uwaza ze jest procek do niczego poniewaz ciezko znalezc do niego odpowiednia plyte. A niektorzy pisza ze jest wrecz odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 hehe... procek jest bardzo dobry, i dziala z ta plyta (to przeciez P35!!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glon Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Trocher sie zeschizowalem po przeczytaniu tych opini http://www.ceneo.pl/;0151214273-10.htm#productOpinions bo plyte juz zamowilem i niewiem jakiego proca pod to ORT: ORT: wziąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Umówmy się tak -jak kupisz e8400 i nie będzie działał jak należy z płytka MSI Neo2 FR/FiR to się zamienimy i nie poproszę o dopłatę :wink: Masz moje słowo.Mój z bloczkiem buja 3420 i zero kłopotów.To jak? :razz: A tam w linku to widzę więcej problemów chyba z płytami G. i trzęsącymi się rączkami(nuski poksywiłem) niż z e8400 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 gadaja bzury... kazdy z tego forum ci potwierdzi ze to bardzo dobry procek... i jeszcze jedno "słabe nóżki, trzy mnie się wygły" pozostaiwe bez komentarza widac na jakim poziomie sa ich umiejętności ... mlotkiem go wbijal czy co??? :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Procesor jak najbardziej. Najlepszy procesor do OC za tą kase ;) i jeszcze jedno "słabe nóżki, trzy mnie się wygły" pozostaiwe bez komentarza widac na jakim poziomie sa ich umiejętności ... mlotkiem go wbijal czy co??? laugh.gif laugh.gif laugh.gifMuahaha! Padłem! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Może przez ramkę zakładać próbują.Nie doczytali znanej kwestii "Panie -trza wajchę przełożyć ino i będzie jak trza".Fajny wątek o "krzywych nóżkach" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Bierz E8400:) i nie patrz na innych, którzy zielonego pojęcia nie mają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Muahaha! Padłem! :D no wiesz jak wydajesz 600zl na procka i wyginasz mu blaszki (bo one nie maja nozek) to sory ale z toba jest cos nie tak ( nie mowie ze z toba ale z tymi co tak robia :razz: ) delikatnie pomalutku a nie na chama!!! przeciez to elektronika a nie gumowa pilka zeby mozna bylo tym rzucac.... a wracajac do tematu to naprawde nie masz sie czego obawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Każdy inaczej wyładowuje agresję :P Jeden idzie na siłownie a drugi powygina sobie blaszki i obrazu mu lepiej:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 no wiesz droga zabawa :D ale ten co 3 wygiol to mu dziala procek :D hehe ci co to pisali to sa chyba dzieci neo : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glon Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Hehe... Dzieki za odpowiedz. Widze nawet sie troche usmialiscie przy tym :P Zamawiam go! Edytowane 3 Lipca 2008 przez Glon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 a ty jej jeszcze nie zamowiles??? bo moze cos lepszego mozna wziac... ile masz do wydania??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem wypowiedź "szpenia" co powyginał nóżki w procku ale od razu w "panikę" wpadłem i mam pytanie -Wasze C2D mają jakieś nóżki?Bo mój nie...chyba...sam już nie wiem :blink: Uhahaha -ale jazda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem wypowiedź "szpenia" co powyginał nóżki w procku ale od razu w "panikę" wpadłem i mam pytanie -Wasze C2D mają jakieś nóżki?Bo mój nie...chyba...sam już nie wiem :blink: Uhahaha -ale jazda :wink: wczesniej napisalem ze przeciez nie maja nozek... ale moze on blaszki urwal czy cos :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glon Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Oglonie 500 zł (na procka)ale jeszcze na browary musze odstawic troche :P albo jakies chlodzenie wezme do hd4850 bo czytalem pare recenzji to ponoc strasznie sie grzeje. Edytowane 3 Lipca 2008 przez Glon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 to co w końcu kupujesz płytę czy procka czy to i to???? bo wcześniej napisałeś Zamawiam ja! ja czyli płytę tak??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glon Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Procka :P Osoby mi sie pomylily :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 @Glon -osobiście uważam ,ze to najlepszy cena/wydajność ruch -ten co właśnie wykonujesz.Jak kogoś stać to e8400 plus HD4850 będzie zwłaszcza po OC(Vmodzie na grafie na przykład) pięęęęknie bujał i radośnie.Jak coś to moja oferta zamiany procesorów otwarta :wink: .Bierz tego e8400 i nie wnikaj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) a osoby ci sie pomylily:P proca bierz E8400 i tyle koniec tematu :wink: P.S. dzeki za link do tych komentarzy, dawno sie tak nie usmialem :lol2: Edytowane 3 Lipca 2008 przez Scyzor 663 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glon Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Niema za co :P Dzieki za rozwianie jakichkolwiek watpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toto1201 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 MSI P35 NEO2-FIR + Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz u mnie bez problemu, poza tym że płyta ma podwójny start i przy starcie ćwierka, ponoć ten typ tak mam. Napisał bym coś więcej ale grafikę dostałem padniętą i sprzęt czeka. :sad: No ale procesor jest jak najbardziej. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...