Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Zrestartowałem komputer i na samej górze ekranu wyświetliło mi się takie coś. Co to może byc ?!?! Proszę o natychmiastową pomoc, nie chce w to klikać:< EDIT: Winamp ? Z takim komunikatem ? :D Zobaczyłem to 1 raz i się wystraszyłem jak cholera :D Edytowane 3 Lipca 2008 przez goru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Błąd od jakichś skryptów w Winampie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Że cooo ? XD A ja myślałem że to coś co mi może kompa spie*** :P Czemu 2 odpowiedzi od 2 ludzi co mają avatar z panienką ;D? Edytowane 3 Lipca 2008 przez goru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Winamp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 OK dzięki, close, kosz, bye bye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 close. a na przyszłość takie do podstawowych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Przepraszam, ale jak się widzi taki komunikat 1 raz z takimi kolorami i dotego na środku ekranu i z kliknięciem na to to aż strach ogarnia człowieka :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 dobrze ze mlody jestes to zawalu nie dostales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Muahaha :P No toż ba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Hehehe error na modłę Guru meditation z amigi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 w takich sytuacjach najpierw sie klika pozniej mysli hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...