mallboro Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 witam. sprzedaje stary dysk twardy ,chciałbym go sformatowac w taki sposób ,żeby nikt kto ten dysk ode mnie kupi nie mógł odzyska moich danych i mam teraz pytanie jaki program moglibyście mi do tego polecic...pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Zerowanie dysku - http://forum.pclab.pl/t256595.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja używałem do tego KillDisk (jest też wiele podobnych do bezpiecznego i bezpowrotnego usuwania danych), wydaje mi się to bezpieczniejszym sposobem niż zerowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Dban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja używałem do tego KillDisk (jest też wiele podobnych do bezpiecznego i bezpowrotnego usuwania danych), wydaje mi się to bezpieczniejszym sposobem niż zerowanie. A czy on potrafi robić coś innego niż wpisać w każdy sektor dysku 0 lub dowolną inną cyfrę ? Mowa o wersji darmowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...