Gość xantype Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 padla mi moja chyba juz 3 nagrywarka DVD firmy LG, wczesniejsze modele byly na gwarancji, teraz jedak gwarancja sie juz skonczyla, nagrywarka jest do kosza, jedyne co robi to otwiera i zamyka szuflade... szoda, bo ja nagrywam, jak to sie mowi raz na ruski rok, czyli bardzo rzadko... no wlasnie wczoraj cos potrzebowalem przekopiowac i klapa... plyt uzywam markowych - TDK zazwyczaj trzeba cos kupic, co polecacie, LG juz nie wezme zastanawiam sie nad: 1. Pioneer DVR-215 oraz 2. NEC AD-7200S chcialbym aby byly na SATA, to z racji nowej plyty i jednego kontrolera IDE na ktorym umieszcze juz 2 starsze dyski twarde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Bierz Pioneera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Tak, bierz Pioneera. Posiadam i nie żałuje że kupiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...