Bulsky Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Witam Pytanko jest krotkie, czy da sie odpalic na Audigy aplikacje od Audigy 2 , m.in. CMSS 2 oraz kalibrację basów? Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Da sie - u mnie działa wyśmienicie - no i w końcu po załączeniu CMSS2 działa centralny - poza tym te stery są wyśmienite - wyłączają CMSS2 jeżeli sygnał jaki dostaje karta jest w AC3 lub jest to gra z EAX HD - dzięki temu wszystko chodzi super bez zbędnej zabawy we włączanie i wyłączanie efektów :) AA jeszcze jedno - aplikacje ci nic nie dadzą - trzeba zaisntalować stery i aplikacje od A2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 :))))))) a moglbys mi opisac jak mam tego dokonac?:) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 było gdzieś na forum :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18706 to powinno pomóc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Wielkie dzieki , zabieram sie do roboty:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Mam problem, potrzebny alternatywny adres do sterow w wersja 2.83:( Http 404:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 jak masz jakiś serwer FTP to ci moge wrzucić :| - mój już podpięty ale nie dostępny jeszcze z zewnątrz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...