Skocz do zawartości
regaciarz

ściąga Niekompletne Pliki, Przerywa Filmiki Na Np. Youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę z tym !@#@!#! blaszakiem wytrzymać jeszcze 2 miesiące ale już nie wyrabiam

Przy ściąganiu czegokolwiek z dc++ wyskakuje mi niezgodność TTH, większość ściągniętych plików jest uszkodzona, podczas oglądania filmików z internetu przerywa w losowo wybranym momencie( tak jakby filmik się skończył). Miałem ten problem jakieś pół roku temu, wtedy wymieniłem dysk na nowy i problem ustał do wczoraj :/ Podczas oglądania filmu komputer się zawiesił i po ponownym odpaleniu windows sypał blue screenami, przeinstalowałem i teraz dzieją się takie cuda <_< dzieje się tak na obu kościach ramu( sprawdzałem dzisiaj zostawiając po 1 sztuce na płycie gł. i to samo).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Memtest zrobiony? Karta sieciowa zintegrowana? - może wrzucić coś na pci dla przetestowania? Sterowniki do sieciówki i chipsetu najnowsze? - może starsze wrzucić? Chkdsk zrobiony? Partycje z danymi po pełnym formacie? (kiedyś mi się śpieszyło przy reinstalce i jakże byłem potem zdziwiony, gdy przy każdym większym rozpakowanym archiwum miałem błędy crc :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

formatowałem na ntfs z poziomu linuksa, potem przy instalacji windowsa jeszcze wziąłem szybkie formatowanie.

DMA włączone, na chwilę przeskanuję na obecność wirusów, sterowniki są dwulenie( tak jak i płyta główna) ale zazwyczaj nie było z nimi problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi