Orgiusz Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 No to tak. 1. Mam niedokonczone utorrentem pliki na drugim hdd i wczoraj zachcialo mi sie bawic w ubuntu. Czym moge dokonczyc sciaganie w tym systemie? 2. Czym zmusic opere do obslugi bocznych przyciskow w ie3.0? 3. Czemu sys blednie odczytuje czestotliwosc cepa? 4. Cos jeszcze wymysle [; 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 2. Czym zmusic opere do obslugi bocznych przyciskow w ie3.0?Nie jestem w stanie teraz podać dokładnego linku. Ale w jakiejś wiki o ubuntu, był opis jak uruchomić 4 i 5 button myszki. Dopisywało się coś do xorg'a. Po dopisaniu tego FF zaczął normalnie z tego korzystać, więc i pewnie w operze zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 W FF3 dziala, w operze oraz przy przegladaniu folderow - nei. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 1) Tak, ale od nowa musisz pobrać (lub mieć i wskazać) pliki torrent i zaimportować do programu w linuksie który to katalog pracy ma ustawiony taki w jakim są te niedokończone pliki. 2)Spytaj na forum opery. 3) Że co? w konsoli wpisz cat /proc/cpuinfo 4)Da sie, ale sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Google mówią, że można uruchomić uTorrenta na Ubuntu - masz odpowiedź czym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Ad 3) Mnoznikx100MHz. A powinien czuc przynajmniej 333 [; Ad 2) Moze pozniej [; Ad 1) Tia wine xD Ad 4) Musze przejzec forum ubuntu zeby dorwac info czemu hibernacja/wstrzymanie nie bangla przy partycji swap. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fernando Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 No to tak. 1. Mam niedokonczone utorrentem pliki na drugim hdd i wczoraj zachcialo mi sie bawic w ubuntu. Czym moge dokonczyc sciaganie w tym systemie? 2. Czym zmusic opere do obslugi bocznych przyciskow w ie3.0? 1. sudo apt-get install utorrent (stawiając sobie jakąkolwiek wersję Linuksa powinieneś wiedzieć, że na tym się to wszystko kręci [; ) 2. konfiguracja x'ów się kłania, a google nie gryzie - oto co po wpisaniu google wypluwa to. Następnym razem pisz jaką masz wersję Ubuntu, bo Ubuntu to pojęcie względne - podobnie jak Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Sugeruje Ci zebys najpierw zaczal myslec przed uzyciem przycisku dodaj odpowiedz. Pierwsze - zacytuje siebie zeby dotarlo Czym moge dokonczyc sciaganie w tym systemie? utorrent? :ploom: Przykro mi, ale nie ma takiego pakietu dla ubuntu ^^ Jak juz to ktorrent :) Jak znasz program ktory rozpozna w pewnej czesci sciagniete dane i nie zacznie od zera - wtedy mozesz sie przydac. Czym zmusic opere(...)IMWheelem tez sie bawilem. Wierz mi, googlem potrafie sie podslugiwac i uzywac opcji szukaj na forum.ubuntu czy znalesc poradnik konfiguacji pod Intellinimouse Explorer. Tyle ze to nie dziala z Opera tak jakbym tego chcial. Pozatym odpowiedz po 2 mc od daty pierwszego posta z watpliwa pomoca uznaje jako posty nie wnoszace nic do temat. Milego ZPP jak skonczy sie okres blokady za zamieszczanie jednego watku w kilku dzialach forum. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 z utorrentem to pewnie masz ustawione tak zeby zajmowal od razu miejsce na dysku przeznaczone na dany plik ? dodaje wtedy koncowke .ut i teraz tak : usuwasz te koncowke i w dowolnym torrencie dajesz jeszcze raz torrent do sciagniecia .. on sobie spokojnie przehaszuje i bedzie gut :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...