Skocz do zawartości
Orgiusz

Torrent I Inne

Rekomendowane odpowiedzi

No to tak.

1. Mam niedokonczone utorrentem pliki na drugim hdd i wczoraj zachcialo mi sie bawic w ubuntu. Czym moge dokonczyc sciaganie w tym systemie?

2. Czym zmusic opere do obslugi bocznych przyciskow w ie3.0?

3. Czemu sys blednie odczytuje czestotliwosc cepa?

4. Cos jeszcze wymysle [;

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem w stanie teraz podać dokładnego linku. Ale w jakiejś wiki o ubuntu, był opis jak uruchomić 4 i 5 button myszki. Dopisywało się coś do xorg'a. Po dopisaniu tego FF zaczął normalnie z tego korzystać, więc i pewnie w operze zadziała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1) Tak, ale od nowa musisz pobrać (lub mieć i wskazać) pliki torrent i zaimportować do programu w linuksie który to katalog pracy ma ustawiony taki w jakim są te niedokończone pliki.

2)Spytaj na forum opery.

3) Że co? w konsoli wpisz cat /proc/cpuinfo

4)Da sie, ale sie nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tak.

1. Mam niedokonczone utorrentem pliki na drugim hdd i wczoraj zachcialo mi sie bawic w ubuntu. Czym moge dokonczyc sciaganie w tym systemie?

1. sudo apt-get install utorrent (stawiając sobie jakąkolwiek wersję Linuksa powinieneś wiedzieć, że na tym się to wszystko kręci [; )

2. konfiguracja x'ów się kłania, a google nie gryzie - oto co po wpisaniu google wypluwa to.

Następnym razem pisz jaką masz wersję Ubuntu, bo Ubuntu to pojęcie względne - podobnie jak Windows.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sugeruje Ci zebys najpierw zaczal myslec przed uzyciem przycisku dodaj odpowiedz.

Pierwsze - zacytuje siebie zeby dotarlo

Czym moge dokonczyc sciaganie w tym systemie?

utorrent? :ploom: Przykro mi, ale nie ma takiego pakietu dla ubuntu ^^ Jak juz to ktorrent :) Jak znasz program ktory rozpozna w pewnej czesci sciagniete dane i nie zacznie od zera - wtedy mozesz sie przydac.

Czym zmusic opere(...)

IMWheelem tez sie bawilem. Wierz mi, googlem potrafie sie podslugiwac i uzywac opcji szukaj na forum.ubuntu czy znalesc poradnik konfiguacji pod Intellinimouse Explorer. Tyle ze to nie dziala z Opera tak jakbym tego chcial.

Pozatym odpowiedz po 2 mc od daty pierwszego posta z watpliwa pomoca uznaje jako posty nie wnoszace nic do temat. Milego ZPP jak skonczy sie okres blokady za zamieszczanie jednego watku w kilku dzialach forum.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z utorrentem to pewnie masz ustawione tak zeby zajmowal od razu miejsce na dysku przeznaczone na dany plik ?

dodaje wtedy koncowke .ut

i teraz tak :

usuwasz te koncowke i w dowolnym torrencie dajesz jeszcze raz torrent do sciagniecia .. on sobie spokojnie przehaszuje i bedzie gut :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi