Skocz do zawartości
Kwazor

Jaki Zasilacz Znajdziemy W :

Rekomendowane odpowiedzi

Gość <account_deleted>

Jesli bede miał kiedys mozliwosc spotkania sie z Sale manager od NTT to zwiedną mu uszy :damage_wall:

Nie sądzę, żeby gość się przejął - odpowie, że to specjalna seria, wyprodukowana specjalnie dla NTT - tak właśnie działa rasowy "sales manager" :lol:

Co innego "farciarze", którzy kupili NTT w zaplombowanej obudowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamawiając w NTT System możemy wziąć zasiłekę Delty czy Fortrona - tanio, a dobrze

Codegeny itp ida głównie do marketowych kompów.

Ponadto plomby na obudowie dot. tylko kontroli jakości - zdejmując je nie naruszamy gwarancji. Jest to zreszta napisane w instrukcji obsługi.

jako pracownik sklepu internetowego nigdy nie miałęm problemów z jakościa usług swiadczonych przez NTT System, a wszelkie błędy produkcji były naprawiane.

Niestety składacze kompów w NTT dostają imho za mało, żeby sprawdzać szczegóły :/

ogólnie jednak polecam firmę - ludzie są dobrze przeszkoleni, sympatyczni i wiedzą o co chodzi w tym biznesie...

a że marketowe kompy to ch***? to tak jak z rowerami - w Makro kupimy sprzęt za 200zł, a fan prawdziwej jazdy więcej wyda na same opony :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam kompa 6 letniego składanego przez NTT (dostałem go, wtenczas nie znałem się na komputerach). Ma on w sobie Codena 300W ale według nalepki ciągnie 165W max. Zrobiłem oc na CPU 12% i działa stabilnie. Nie polecam zestawów z marketów w większości są źle dobrane i kiepsko opisane. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi