Kwazor Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Specyfikacja : Quad 2.5GHZ 4GB ramu 9600 521Mb 256bit 1 TB dysk.... Ciekawe co za elektrownia tam siedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Deer 400W ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Deer 400W ?? Co tak słabo ?? Ja juz wiem co w nim siedzi ale to pytanie dalej zostaje otwarte.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Feel 2/3 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zarcel Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja w komputerze ntt znalazlem codegena, ale niestety nie wiem jaki model, jesli kogos to interesuje to potem sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Zarcel : BINGO !!!! Jesli bede miał kiedys mozliwosc spotkania sie z Sale manager od NTT to zwiedną mu uszy Podobno taka "porządna firma" smiech na sali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 a tam czepiasz sie- całe 450w na naklejce do tego czy ja dobrze widzę- na quadzie box po tuningu siedzi? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 A moim NTT / E4600 , 8800GT Innovision / siedzi jakiś XILENCE 450W /- wie ktoż może co to za gość ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Pewnie cóś od YoungYear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Jesli bede miał kiedys mozliwosc spotkania sie z Sale manager od NTT to zwiedną mu uszy Nie sądzę, żeby gość się przejął - odpowie, że to specjalna seria, wyprodukowana specjalnie dla NTT - tak właśnie działa rasowy "sales manager" :lol: Co innego "farciarze", którzy kupili NTT w zaplombowanej obudowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 to już lepiej brać vobisa - plomb na obudowe nie ma i zasilacz jest ENLIGHT 400 W - coś na bazie chiefteca gps tak na oko, więc całkiem w porządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 raczej enlight nie jest na bazie chiefa, enlight to pewnie sirtec w vobisach siedzę enlighty i chyba widzialem też fortrona, same dobre zasilatory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) tak ale patrzac na marze w Vobisie to bysmy za te same pieniadze mieli OCZ 600wat :D ale Codegen swietna firma :D :D :D :D :D Edytowane 18 Lipca 2008 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Zamawiając w NTT System możemy wziąć zasiłekę Delty czy Fortrona - tanio, a dobrze Codegeny itp ida głównie do marketowych kompów. Ponadto plomby na obudowie dot. tylko kontroli jakości - zdejmując je nie naruszamy gwarancji. Jest to zreszta napisane w instrukcji obsługi. jako pracownik sklepu internetowego nigdy nie miałęm problemów z jakościa usług swiadczonych przez NTT System, a wszelkie błędy produkcji były naprawiane. Niestety składacze kompów w NTT dostają imho za mało, żeby sprawdzać szczegóły :/ ogólnie jednak polecam firmę - ludzie są dobrze przeszkoleni, sympatyczni i wiedzą o co chodzi w tym biznesie... a że marketowe kompy to ch***? to tak jak z rowerami - w Makro kupimy sprzęt za 200zł, a fan prawdziwej jazdy więcej wyda na same opony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Mam kompa 6 letniego składanego przez NTT (dostałem go, wtenczas nie znałem się na komputerach). Ma on w sobie Codena 300W ale według nalepki ciągnie 165W max. Zrobiłem oc na CPU 12% i działa stabilnie. Nie polecam zestawów z marketów w większości są źle dobrane i kiepsko opisane. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Własnie doszła nowa dostawa NTT i..... Zmiana zasilacza na Enlighta 300W ( Delta albo Sirtec w srodku) Buda tez stygnowana logo Enlight... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...