radziuinblack Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Pisałem już pare pojedyńczych tematów na temat tego co miałem do wyboru i oto tak: Do wydania od siebie mam ok. 500zł Starsi mogą mnie wspomóc kwotą ok. 700zł (świadectwo, mwhahah!) Planuje rozbudowe komputera o kartę graficzną i monitor. I teraz pytanie który zestaw wybrać? Ze lepszą grafą czy większym monitorem? :unsure: Zestaw I Inno3D 8800GT 512MB Asus VW222U 22'' Zestaw II Radeon 4850 512MB Powercolor LG 19'' L194WT Patrząc na zestaw I myślę iż będe mógł spokojnie grać w rozdzielczościach 1440x900, natomiast w drugim zestawie monitor jest trochę mały, a karta graficzna zbyt mocna. :-| A może kupić monitor z pierwszego zestawu, i poczekać z miesiąc aż 4850 stanieje do 400zł? :rolleyes: Pozdro. Edytowane 5 Lipca 2008 przez radziuinblack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 A może kupić monitor z pierwszego zestawu, i poczekać z miesiąc aż 4850 stanieje do 400zł? :rolleyes: Pozdro. W/g mnie najlepsza opcja. No i monitor zmienia sie trochę rzadziej, niż karty graficzne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Cena 4850 nie spadnie do 400zł , nie masz co na to liczyć. Zresztą miksując oba zestawy wychodzi 50zł ponad limit , biorą pod uwagę że kupisz powiedzmy w esc (gdzie ceny są niskie) masz tylko jedną opłatę za przesyłkę. Jeśli nie uda Ci się uzyskać dodatkowych funduszy to weź zestaw 2 , lepsza mocniejsza grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 (edytowane) Masz 1200zł. Za 470zł kupisz 4850 zostaje 700zł na monitor. Np. taki http://www.allegro.pl/item390304151__monit...w_wa.html#photo ( 704zł ) Edytowane 5 Lipca 2008 przez wielkiZly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuinblack Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Taa, "Matryce posiadają jeden wypalony piksel" - luz :P BLiT - nawet w Esc jest drożej. Monitor Asusa stoi tam za ponad 800zł, więc wolę na Allegro kupić. Czemu cena ma nie spadnąć? Niedawno seria 3xxx kosztowała kosmosy. Pozatym, dolar tanieje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Karty ati stanieją, ale wątpię żeby w miesiąc spadły do 400zł, ceny już się w miarę ustabilizowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkiZly Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Taa, "Matryce posiadają jeden wypalony piksel" - luz icon_razz.gif BLiT - nawet w Esc jest drożej. Monitor Asusa stoi tam za ponad 800zł, więc wolę na Allegro kupić. Czemu cena ma nie spadnąć? Niedawno seria 3xxx kosztowała kosmosy. Pozatym, dolar tanieje icon_wink_smile.gif Uups mój błąd. Nie doczytałem (-,-". A tam jak byk "MATRYCE POSIADAJĄ JEDEN WYPALONY PIXEL" Lol Cena radków AŻ tak szybko nie spadnie bo dopiero co wyszły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 BLiT - nawet w Esc jest drożej. Monitor Asusa stoi tam za ponad 800zł, więc wolę na Allegro kupić. Czemu cena ma nie spadnąć? Niedawno seria 3xxx kosztowała kosmosy. Pozatym, dolar tanieje :> no to zamiast asusa http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=11490 grafa , nawet tańsza niż na allegro http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=12880 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuinblack Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Obadałem ten monitor dawno, jest trochę nieciekawy. Trudno znaleźć coś na jego temat w internecie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...